» » » Як визначити розмір члена?

Як визначити розмір члена?

Як би жінки не запевняли своїх партнерів, що люблять вони їх зовсім не за те, що знаходиться у них в штанях, сильна половина людства, чомусь надає дуже велике значення розмірами свого дітородного органа.Что з цим поробиш? Так уже влаштовані чоловіки. Вони з дитинства міряються всім, що потрапляє їм під руку: машинки, літачки, велосипеди ... Тачки, фірми, вілли, держави ... А член чим гірше? Нехай собі міряються, раз їм від цього спокійніше. Як то кажуть, аби не було війни.

Ось тому питання про те, як визначити розмір члена, рано чи пізно виникає практично у кожного, кого природа обдарувала цим ознакою мужності. Хтось за розміром губ, носа, руки, ноги, середнього пальця і т.п. намагається визначити розмір чоловічого достоїнства. Хтось, підійшовши до проблеми з особливою педантичністю, перед тим, як визначити розмір статевого члена, засовує його в банку з водою. За обсягом витісненої членом рідини, за допомогою фізичних і математичних формул, можна обчислити і його довжину, і площа перетину.

Але правильним, все-таки, прийнято вважати спосіб, яким користуються лікарі. Якщо ви вирішили виміряти член за всіма правилами, вам буде потрібно сантиметрова стрічка. При відсутності такої підійде звичайна лінійка і нитка довжиною 15-20 см.

Як визначити розмір члена чоловіки

Вимірювання довжини статевого члена чоловіка

  1. При проведенні замірів чоловік повинен знаходитися в стоячому положенні.
  2. Підготуйте член до вимірювання. Він повинен бути в стані повної ерекції.
  3. Розмістіть статевий орган паралельно підлозі.
  4. Вимірювання проводиться сантиметровою стрічкою або лінійкою по верхній поверхні члена від його заснування і до кінця. Середня довжина статевого члена у чоловіків європеоїдної і негроїдної рас становить 14 см., У чоловіків монголоїдної раси - 12 см.

Вимірювання товщини статевого члена чоловіка

  1. Підготуйте член до вимірювання. Він повинен бути в стані повної бойової готовності.
  2. Вимірювання статевого члена в обхваті проводиться сантиметровою стрічкою або ниткою.
  3. Зробіть три виміри: нижче головки члена, посередині, біля основи статевого члена.


Якщо ви вимірювали ниткою, прикладіть її до лінійки, щоб визначити обхват члена в сантиметрах. Шляхом обчислення середнього арифметичного визначте товщину статевого члена чоловіка (для конкретного випадку все три виміри і розділіть на три). Середній обхват (окружність, товщина) статевого члена чоловіка в середньому становить 12,3 см.

Для отримання найбільш точних результатів виміри слід проводити кілька разів на різні дні. Це дасть можливість виключити вплив побічних факторів (температура в приміщенні, час вимірювання, інтенсивність статевого життя, рівень статевого збудження і т.п.) на розмір статевого члена. Остаточний результат можна отримати шляхом обчислення середнього арифметичного всіх вироблених вимірів.

Тепер ви присвячені в усі тонкощі процедури вимірювання статевого члена чоловіка. Може, таку інформацію і варто знати, так би мовити, для загального розвитку. Але пам`ятайте, що жінка - істота тонкої душевної організації. Вона, не замислюючись, залишить все сантиметри і міліметри чоловічої привабливості і піде туди, де її будуть любити і плекати, кожен день шепотіти ніжні слова і на руках носити. І неважливо, який розмір члена буде у її обранця, аби його душа була безрозмірною, а любов - безмежною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!