» » » Як виглядає обрізаний член?

Як виглядає обрізаний член?

Обрізання - це хірургічна операція видалення у чоловіків і хлопчиків крайньої плоті. Цю операцію називають циркумцизия, вона виконується лікарем хірургом за 30 хвилин мод місцевим наркозом. Але як виглядає обрізаний член?

Після загоєння рани залишиться непомітний рубець (шириною до одного міліметра), розташований на відстані 3-5 мм від вінцевої борозни головки пеніса. За запитами пацієнта проводиться часткове або неповне обрізання (коли залишається значна частина шкіри статевого органу, частково закриває головку і імітує крайню плоть), самий стандартний варіант (в спокійному стані члена головка відкрита), а є ще туге обрізання (після нього видаляють не тільки крайню плоть, а й навіть частину шкіри статевого члена).

Чим відрізняється обрізаний член від звичайного

Гігієна статевих органів. Насправді, відкрита голівка більш гігієнічна. Між головкою пеніса і крайньою плоттю статевого члена утворюється смегма. І вона є дуже сприятливим середовищем для розвитку різних інфекцій. А коли пеніс обрізаний, то смегма ніде накопичуватися, це дає захист і вам, і вашій партнерці.

Збільшення тривалості статевого акту з жінкою і невелике зниження чутливості головки. Після обрізання головка пеніса стає менше чутливої, і це дає можливість трошки подовжити статевий акт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!