» » » Чому свербить член?

Чому свербить член?

Статеві стосунки - це, на жаль, не тільки одне задоволення, але і відповідальність перед партнером і перед собою. Крім того, це, звичайно, дотримання гігієни та обережності. Інакше симптоми різних венеричних хвороб не змусять себе чекати. Найбільш поширена проблема, і питання, який може турбувати чоловіка - чому свербить статевий орган. Адже це може бути небезпечно.

Причини, чому свербить член

Сверблячка провокують такі чинники: тертя, яке дратує статевий орган, а також грибок. Інфекція супроводжується свербінням і почервонінням. Якщо вчасно не звернутися до лікаря, захворювання буде поширюватися по всій поверхні члена, шкірний покрив стане червоного відтінку, і потім буде лущитися і у вигляді кілець, запалиться. Найбільш поширеними збудниками інфекцій, через які запалюється шкіра, свербить головка, є: кандидоз, вірус герпесу, пахова епідермофітія, грибки, педикульоз, короста. Більшість хвороб, які викликають неприємні відчуття і почервоніння, передаються через сексуальний акт. Але не виключається і алергічна реакція, через яку свербить головка члена, а також просте ігнорування гігієни.

Захворювання, при яких свербить член

Одним з найбільш поширених і головних захворювань, при появі якого свербить головка члена, є кандидоз. Ця хвороба рідко передається через статевий акт. Як правило, дане захворювання з сексуальним життям не пов`язане. Головними симптомами кандидозу, крім почервоніння і свербіння, є виділення, схожі за своїм виглядом на сперму, проте, без праці їх можна відрізнити. Крім того, що свербить головка, на ній з`являється білий наліт. Кандидоз ще супроводжується болем при сечовипусканні. Тому, якщо вас турбує питання, чому свербить головка члена, то не зволікайте і йдіть до лікаря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!