» » » » До чого свербить ліве око?

До чого свербить ліве око?

До чого свербить ліве око?

Існує безліч повір`їв, пов`язаних з тим, що свербить якась частина тіла. І очей не є винятком.

Ми розповімо вам, до чого свербить ліве око згідно з давнім повір`ям в нашій статті.

До чого згідно з повір`ями свербить ліве око

Є кілька протилежних повір`їв, що пояснюють, до чого свербить ліве око. За однією з них, найбільш популярною в нашій країні, ліве око свербить до сліз. Наші прабабусі свято вірили, що якщо ліве око став свербіти, то неодмінно варто чекати неприємностей і сліз. Можливо, ви станете свідком бійки або бурхливого з`ясування відносин, можливо - безпосереднім учасником цих подій.

Ще один варіант тлумачення цієї прикмети, якщо свербить ліве око, то це до несподіваних новин, грошей або удачі.

Є й третє повір`я, згідно з яким ліве око свербить ні до сліз, а до великої радості, сміху, до довгоочікуваної зустрічі з близькою людиною.



Так чи інакше крім самої прикмети, наші прабабусі відповіли і на питання, як послабити негативний вплив цієї прикмети. Для цього почухайте закрите ліва повіка лівої ж рукою, потім перехрестите очей і прочитайте молитву.

В який би з варіантів тлумачення цієї прикмети ви не вірили, все одно в першу чергу вам варто переконатися, що немає об`єктивних причин, за якими у вас свербить очей. Адже все офтальмологи свято вірять тільки в те, що якщо у вас свербить очей, то це неодмінно до кон`юнктивіту, мікроскопічному кліща в віях або інших захворювань ока. Тому обов`язково відвідайте фахівця, якщо проблема турбує вас довгий час або досить часто.

Якщо хочете дізнатися більше про те, до чого свербить очей або інші частини тіла, а також яке є медичне пояснення цьому факту, читайте наші статті:

Також відвідайте наш розділ До чого свербить ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!