» » » » До чого свербить права п'ята?

До чого свербить права п'ята?

До чого свербить права п`ята?

Незважаючи на те, що ми живемо в сучасному світі, прикмети так і не втратили своєї актуальності. Адже багато хто до цих пір вірять в них. Розглянемо докладніше, до чого свербить права п`ята.

  • Найчастіше права п`ята свербить до далекій дорозі. Вже незабаром вам доведеться зірватися з місця і відправитися в дорогу. Швидше за все, це буде пов`язано з роботою, тобто ваше начальство вас відправить у відрядження на тривалий час. Однак пам`ятайте, що вона виявиться для вас вдалим і продуктивною. Не виключено, що завдяки їй ви отримаєте підвищення.
  • Іноді права п`ята може свербіти до бурхливих танців. На них вас запросить приємна людина, не втрачайте таку відмінну можливість. Одягніться красиво і вирушайте в клуб або в гості до друзів.
  • Також права п`ята може свербіти до виграшу в спірних справах. Вони можуть бути пов`язані з нерухомістю, що дісталася в спадок від родичів. Рідше права п`ята свербить до зміни погоди. Так, якщо на дворі весна, то почне танути сніг, якщо зима, то чекайте потепління, тоді як влітку почнеться злива, який очікували тривалий час.
  • Згідно з повір`ям, праву п`яту не варто чесати, якщо вона сильно свербить, адже тоді можна відштовхнути від себе наступ позитивних подій. Потрібно потерпіти і почекати, коли свербіж пройде сам собою.

Також вам стануть у пригоді ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!