» » » » До чого свербить права брова?

До чого свербить права брова?

До чого свербить права брова?

Народні прикмети дають можливість передбачити майбутні події або розгадати інформацію, яку намагаються донести знаки долі. Нерідко доводиться замислюватися, чому без видимих причин свербить якась частина тіла і що це означає. Якщо виникло питання, до чого свербить права брова, варто звернутися до народних прикмет. Поговоримо про них докладніше.

Якщо свербить права брова

З давніх часів вважається, що зачесати права брова обіцяє несподівані зустрічі, здатні змінити звичний хід життя. Причому жінці провіщається зустріч з новим кавалером, а чоловікові, навпаки, з прекрасною незнайомкою. Молоді дівчата і хлопці з цієї прикмети незабаром знайдуть свою другу половинку, а вже знайшли чекає одруження.

Сильно сверблячі права брова символізує приємних, хоч і несподіваних, гостей або друзів в будинку. Взагалі, права сторона тіла в народі вважається символом радості, веселощів, гарного настрою і задоволення, тому права брова обіцяє похвалу, романтичну зустріч або приємний сюрприз.

Права брову засвербіла перед запланованою зустріччю? Чекайте не тільки похвалу, а й грошову винагороду, особливо якщо йдете на бізнес переговори або зустріч з начальством.



Вагітна жінка, у якої засвербіла права брова, за народними прикметами народить хлопчика. А діти, у яких вона свербить, принесуть гарні оцінки і отримають прихильність учителя.

Також вважається, що якщо брову свербить ближче до перенісся, то вам буде супроводжувати удача і можна виграти в лотерею. Кінчик брови з боку скроні віщує важку, копітку роботу, за якої, проте, надійде хорошу матеріальну винагороду. Середина брови свербить на подив, яке може бути як радісне, так і сумне, наприклад, від зради. Здивуватися змусять близькі люди.

Іншу корисну інформацію про народні прикмети можна прочитати в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!