» » » » До чого свербить вухо?

До чого свербить вухо?

До чого свербить вухо?

Більшість прийме, що пояснюють, до чого свербить вухо, говорять про те, що це відбувається не до добра. Не варто сильно засмучуватися з цього приводу, адже насправді не все так страшно.

Більшою мірою, якщо свербить вухо, незалежно від того ліве або праве, це означає сварку або лайка. Якщо говорити про те, до чого свербить ліве вухо, то, швидше за все, лаяти будуть саме Вас. І оскільки причини для цього можуть бути самі різні, краще відразу приготуватися спокійно реагувати і згладжувати конфлікт.

А на питання, до чого свербить праве вухо, прикмети відповідають, що Ви самі станете ініціатором сварки, тому постарайтеся заздалегідь проаналізувати, чи варто починати її. За народними повір`ями, уникнути втілення таких прийме в життя практично неможливо. Тому варто набратися терпіння і просто пережити їх.

Вухо свербить всередині - чекайте засудження. Праве вухо означає осуд з боку близьких людей, ліве - з боку сторонніх. Якщо сверблять мочки вух, то це означає зміну погоди. Людині, що народилася в теплу пору року - варто чекати тепла, а тим, хто народився в холод - похолодання.

Народні прикмети також говорять, що вуха сверблять до вістям або до дощу. Якому з цих тлумачень вірити, вирішувати Вам!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!