» » » » До чого свербить ліве вухо?

До чого свербить ліве вухо?

До чого свербить ліве вухо?

До прикмет можна ставитися по-разному- вірити в них чи ні, кожен вирішує сам. Однак можна взяти їх на озброєння, і при негативному тлумаченні просто, про всяк випадок, вжити заходів.

У цій статті ми поговоримо про те, до чого свербить ліве вухо.

До чого може свербіти ліве вухо?

Існує кілька тлумачень цієї прикмети, тому слід зупинитися на них більш докладно. Отже, в більшості випадків ліве вухо свербить до виникнення серйозних проблем, в яких будете винні саме ви.

Також свербіж вуха може обіцяти погані вісті: вони можуть стосуватися як особистої, так і робочої сфери. Рідше новини пов`язані з родичами, але інформація і в цьому випадку буде носити негативний характер. Але якщо у вас свербить мочка лівого вуха, то незабаром ви дізнаєтеся гарну новину. У кого-то з родичів або друзів буде поповнення в сімействі.



Вухо може свербіти ще й до поширення неправдивих і неприємних чуток про вас. Неприємні слова будуть почуті не тільки від незнайомих людей, але і від друзів. Є ймовірність, що ви станете жертвою пліток і інтриг, тому потрібно менше довіряти людям і з підозрою ставитися до свого оточення. Ще кілька повір`їв по даній темі можна знайти в нашій статті До чого свербить вухо.

Крім того, існує думка, що ліве вухо свербить до бійки. Також народна мудрість говорить про те, що дана прикмета може бути передвісником великого скандалу, в якому ви зіграєте важливу роль. Коли свербить мочка лівого вуха, то є ймовірність, що зміниться погода.

Більше прийме про вуха можна знайти в нашій статті Чому сверблять вуха.

Якщо вам цікава тема прийме, то вам обов`язково слід відвідати наш розділ До чого свербить ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!