» » » » До чого свербить праве вухо?

До чого свербить праве вухо?

До чого свербить праве вухо?

«Почесухе» різних частин тіла в народі надається велике значення - про те, що вони позначають, досить докладно розповідається в розділі До чого свербить ... Особливо уважно забобони відносяться до «лоскітно» відчуттям, що виникають на будь-яких частинах голови - все ж це один з найважливіших розділів тіла, до того ж відповідає за розумові здібності. Що віщує «короста» у вухах, в загальних рисах розповідає матеріал До чого свербить вухо. Але, як виявляється, ще дуже важливо, в якому місці і яке саме вухо у вас свербить. Те, до чого свербить праве вухо, чи не збувається щодо лівого - і навпаки.

До чого свербить праве вухо в районі мочки

Насамперед таке місце розташування «почесухи» говорить про те, що вас чекає грандіозний скандал. Однак приємною звісткою стає те, що вам судилося в ньому стати переможцем (на відміну від корости мочки лівого вуха).

До чого свербить праве вухо всередині

На жаль, чухання правого слухового органу всередині раковини попереджає вас про те, що розкриють ваші таємниці - причому ті, які ви не хотіли б оприлюднити. За іншими прикметами, всередині вухо справа свербить до великих незлагод з найближчими людьми.

приємні провісники



Можна порадіти в трьох випадках:

  • якщо свербить верх правого вуха: вас чекає незапланована і несподівана прибуток в грошах;
  • якщо свербить вушної хрящик: хтось готує вам приємний сюрприз, причому в тому плані, що вас порадує максимально;
  • якщо праве вухо не тільки свербить, але ще і горить, аж до почервоніння: вас хвалять, вам за щось вдячні. Найчастіше цей «хтось» - ваш начальник або той, від кого залежить ваш добробут.

А якщо ви не забобонні, почитайте в матеріалі Чому сверблять вуха про цілком приземлених причини виниклих відчуттів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!