» » » » До чого свербить ліва п'ятка?

До чого свербить ліва п'ятка?

До чого свербить ліва п`ятка?

У народі є багато прикмет, у тому числі що відносяться до ступень людини. Ми розповімо вам, до чого свербить ліва п`ята за народними повір`ями.

До чого свербить ліва п`ятка згідно з прикметами

Існує безліч тлумачень прикмети. Наприклад, якщо ліва п`ятка свербить в літню пору року, то це до спеки і сильної посухи. Взимку ліва п`ятка свербить до морозів.

Є й інша версія, до чого свербить ліва п`ятка. Народна мудрість стверджує, що чекає людини далека поїздка, причому швидше за все не дуже вдала, можливо, в дорозі ви ризикуєте щось втратити. Звичайно, це не привід скасовувати важливу поїздку. Просто постарайтеся ретельніше підготуватися до поїздки і ведіть себе акуратно і уважно. Налаштуйтеся на позитивний результат поїздки.

Третій варіант тлумачення підходить людям, у житті яких в даний момент відбуваються якісь починання. Згідно приймете, якщо у вас свербить ліва п`ятка, значить ви даремно витрачаєте свій час і нічого доброго з цього починання вийде.

Якщо ліва п`ятка свербить у чоловіка, то це до зради. Причому не тільки з боку самого чоловіка, але і з боку його дружини. Зрозуміло це не привід "бігти наліво" самому або звинувачувати дружину в чомусь подібному. Краще зверніть увагу на свої сімейні відносини. Можливо, прийшов час щось в них змінити, поговорити, приділити своїй половині більше уваги.

У будь-якому випадку перш, ніж довіряти народним прикметам, слід переконатися, що ліва п`ята не свербить з об`єктивних причин. Наприклад, через грибка або мозолі. Для цього зверніться до фахівців.

Якщо хочете дізнатися більше про інші прикмети, тоді читайте нашу статтю До чого свербить п`ята і загляньте в розділ До чого свербить .....



Увага, тільки СЬОГОДНІ!