» » » » До чого свербить ліва рука?

До чого свербить ліва рука?

До чого свербить ліва рука?

Навіть в наше технологічне століття багато людей схильні вірити різним прикметам. Адже вважається, що це знаки долі, які легко піддаються тлумаченню і можуть відвести біду, тому має сенс взяти їх на озброєння.

У нашій статті буде розглянуто, до чого свербить ліва рука.

До чого може свербіти ліва рука?

Насправді, варіантів може бути декілька. Найпоширенішим тлумаченням цієї прикмети є те, що ліва рука або долоню свербить до отримання грошей, тому можна розраховувати на несподіваний прибуток. А щоб дане пророцтво неодмінно збулося, знаючі люди радять виконати простенький ритуал. Як тільки зачешется ліва рука або долоню, потрібно почухати її, поцілувати, а потім тричі стукнути нею по лобі і всунути в кишеню. Після такого ритуалу гроші обов`язково прийдуть до людини, так говорить народна мудрість.

Якщо не хочеться проробляти весь цей ритуал при людях, то можна просто покласти на долоню монетку і потримати її якийсь час в руке- для цього підійде і купюра. Можливо, вам буде цікава інформація, викладена в наших статтях:



А якщо свербить зап`ясті, то над людиною нависла загроза, він може незабаром втратити свободу. Коли крім лівої долоні свербить ще й середній палець, сума, яку незабаром отримає людина, буде значною.

Якщо на лівій руці чесався мізинець, то людину чекає невдача. Однак впадати у відчай не варто, оскільки її можна запобігти, просто одягнувши на цей палець кільце. Дізнайтеся більше інформації по цій темі з нашої статті До чого свербить палець.

Якщо ви вірите в прикмети, то вам буде цікавий наш розділ До чого свербить ....



Увага, тільки СЬОГОДНІ!