» » » » До чого свербить права долоня?

До чого свербить права долоня?

До чого свербить права долоня?

Якщо вірити народним прикметам, то можна передбачити якусь подію по самим, здавалося б, незначних деталей. Розглянемо, наприклад, до чого свербить права долоня.

Нижче наведемо оптимістичні і не дуже тлумачення з народних повір`їв.

Отже, тлумачення прикмети можуть бути наступні:

  • Праву руку ми подаємо для рукостискання. Якщо ця рука свербить, то, цілком ймовірно, незабаром вас чекає зустріч з приємною людиною.
  • Управляє правою рукою ліва півкуля. Воно відповідає за логічне мислення, раціоналізм, а тому при будь-яких відчуттях в районі правої долоні є сенс в найближчий період часу з особливою увагою поставитися до прийняття рішень. Можливо, від їх продуманості, зваженості буде залежати ваше подальше життя, кар`єра.
  • Згідно з народними віруваннями, віддавати гроші потрібно лівою рукою, а приймати - правою. В цьому випадку кругообіг фінансів навколо вас буде сприятливим. Відповідно, якщо свербить права рука, то, може бути, вас чекає швидке отримання грошових коштів, набуття матеріальної вигоди.
  • «Руки сверблять» - так в народі кажуть про ситуацію, коли щось дуже хочеться зробити. Наприклад, взяти і нарешті зробити генеральне прибирання в будинку-прояснити відносини з людиною, яка вам непріятен- закінчити проект, який не зміг довести до розуму колега тощо. Можливо, ви так сильно хочете реалізувати задумане, що сам організм не в силах більше стримувати внутрішній порив. В такому випадку просто дійте або ж постарайтеся відволіктися, виплеснув енергію на щось інше.


Взагалі, вважається, що наше тіло на емоційному, психологічному і навіть енергетичному рівні накопичує певну інформацію. Надлишок подібних «даних» проявляється в тих чи інших «нав`язливих рухах» на кшталт свербежу в руці, а тому варто навчитися прислухатися до свого тіла і розуміти його сигнали.

Також читайте:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!