» » » » До чого свербить ліва ступня?

До чого свербить ліва ступня?

До чого свербить ліва ступня?

Прикмети міцно увійшли в життя людей, і навіть в епоху інформаційних технологій віра в них не слабшає. Адже багатьом хочеться навіть в буденних речах бачити знаки долі, здатні зумовити хід майбутніх подій.

З нашої статті можна буде дізнатися, до чого свербить ліва ступня.

До чого може свербіти ліва ступня?

Якщо засвербіла ліва ступня, то незабаром людини очікує новина. Саме через неї йому доведеться відправитися в далеку дорогу. Якщо крім ступні свербіла ще й п`ята, в дорозі будуть зустрічатися перешкоди, можливі і втрати. До них потрібно бути готовим, але не варто повертати назад: справа обов`язково потрібно завершити, інакше воно буде постійно нагадувати про себе і приносити все більше нових проблем.

Також існує повір`я, що ліва ступня свербить до зради. З цієї причини потрібно звернути увагу на дружину або чоловіка: можливо, поведінка супутника життя здасться дивним, і вдасться викрити його в брехні.

Варто знати, що в окремих випадках свербіж лівої ступні може бути передвістям зради друзів. Слід ставитися до їхніх слів більш насторожено, а також аналізувати їх поступкі- так вдасться запобігти насувається зло. Звичайно, хочеться довіряти людям, але все ж для власного блага потрібно перевіряти їх час від часу.

Можливо, вам будуть корисні наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!