» » » » До чого свербить нога?

До чого свербить нога?

До чого свербить нога?

Наші бабусі вважали, що якщо свербить певна частина тіла, то це означає конкретні події в майбутньому. Деякі і сьогодні вірять в такі прикмети, можливо, саме тому вони і нерідко збуваються.

У даній статті ми розповімо, до чого свербить нога - права і ліва.

Якщо свербить права нога

  • Якщо свербить права ступня, це дуже хороший знак. По-перше, він віщує людині довгий і захоплюючу подорож. Особливо пощастило тим, хто вже планує поїздку за кордон або чекає покладеного відпустки. Така прикмета обіцяє прекрасне проведення часу, яскраві враження від відпочинку і позитивні емоції.
  • Якщо ж сверблять пальці і зовнішня поверхня правої ноги, то дана прикмета попереджає вас про нежданих гостей, які хлинуть в ваш будинок галасливою компанією. Але не варто переживати, оскільки під час застілля ви добре проведете час і, дуже можливо, дізнаєтеся важливі для вас хороші звістки.
  • Якщо свербить права гомілка, то такий знак обіцяє вам приємну зустріч. Ймовірно, вона буде випадковою, проте порадує вас. Це може бути рідний для вас людина, яку ви давно не бачили. Така прикмета може обіцяти і набуття вірного приятеля.
  • Ось у випадках, коли свербить праве стегно, вам слід бути обережними. Особливу увагу необхідно приділити грошових справах, оскільки у вас з`являться непередбачені витрати. Поставтеся з обережністю до фінансових операціях і вкладення коштів у будь-які проекти: можливо, ви будете обмануті.
  • Хороший знак також, коли свербить праве коліно. Дана прикмета трактується як швидке вирішення всіх питань і проблем, які турбували вас останнім часом. Може бути, вони зважаться і без вашого втручання і стануть справжнім сюрпризом.

Інші значення дивіться в нашій статті До чого свербить права нога.

Якщо свербить ліва нога

  • Коли свербить ліва нога, потрібно збиратися в дорогу, і дуже швидко. Причиною вашої поїздки послужить новина від рідних людей, однак неможливо сказати напевно, хорошою вона буде або поганий. Вважається, що коли свербить гомілку або кісточка лівої ноги, то ви залишите всі свої обов`язки заради приємної новини, яку ви дуже чекали. А коли свербить вище коліна, то чекайте поганих звісток. Можливо, вам повідомлять про хвороби або смерть родича або близької людини.
  • Ліва ступня свербить до поганих подій у вигляді зради або зради. Це може бути невірність коханої людини або підлий вчинок з боку близьких, рідних або друзів. Можливо, що в ту хвилину, коли у вас засвербіла ліва ступня, вас просто обговорюють знайомі чи приятелі, проте вони відгукуються про вас, м`яко кажучи, не зовсім приємно. У будь-якому випадку даний знак попереджає про необхідність переглянути своє оточення і бути більш розбірливим в людях.
  • Якщо свербить ліве коліно, то дана прикмета вказує на різку зміну погоди в недалекому майбутньому. Раптовий сніг, похолодання, град - все це може нагрянути в найближчі дні. Якщо ж свербить під лівим коліном, то це поганий знак, що передвіщає замах на майно. Можливо, ви станете жертвою шахраїв або квартирних злодіїв.


Детальніше читайте в нашій статті До чого свербить ліва нога.

Відповіді на аналогічні питання ви знайдете в статтях нашого розділу До чого свербить ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!