» » » » До чого свербить праве око?

До чого свербить праве око?

До чого свербить праве око?

Багато людей дуже серйозно ставляться до різних прикмет, оскільки вірять, що вони є своєрідними знаками долі. Вони з величезним задоволенням збирають різні розшифровки.

Розглянемо одну з них, поговоримо про те, до чого свербить праве око.

Свербить праве око: основні прикмети

Вважається, що якщо у людини свербить праве око, то це до сліз. Вони будуть пов`язані з втратою чогось цінного або сильної сваркою з близькими людьми. Однак не завжди така прикмета має подібне значення. Адже помічено, що в деяких випадках праве око свербить до невеликих прикростей, пов`язаних з непорозуміннями. Згідно з повір`ям, якщо його відразу змочити водою, то можна буде уникнути негативних наслідків.

Також праве око може свербіти до радості. Вважається, що вона повинна відбутися протягом 1-3 днів. Радість може бути викликана зустріччю з хорошими друзями, купівлею чогось дорогого або здійсненням давньої мрії.

Свербіти праве око може до довгоочікуваного побачення. Однак не виключено, що воно пройде не так, як ви очікували. Друга половинка може зіпсувати вам настрій і спровокувати сварку, але незабаром знову зійдуться.



У деяких випадках праве око свербить до отримання несподіваних новин. Вони можуть прийти від далеких родичів. Не виключено, що вони вирішать вас відвідати, а, можливо, і залишаться погостювати на деякий час.

Праве око може свербіти і до отримання грошей. Вони прийдуть до вас з джерела, який ви раніше не брали до уваги. За повір`ям, якщо ви утримайтеся від почісування очі, то зможете вже незабаром поліпшити свій фінансовий стан.

Не забувайте про те, що око може свербіти і через певні захворювання. Тому якщо через деякий час свербіж не припиниться, слід обов`язково звернутися до досвідченого офтальмолога.

Можливо, вам будуть цікаві і ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!