» » » Що мені робити, якщо у мене маленький?

Що мені робити, якщо у мене маленький?

Що мені робити, якщо у мене маленький?

Сучасні чоловіки стають не менш прискіпливі до свого тіла, ніж жінки. І якщо їх дітородний орган не має значних розмірів, як вони вважають, вони відразу починають шукати відповіді на запитання, що мені робити якщо у мене маленький? Насправді, хлопців, що потребують вирішення подібної проблеми, не так вже й багато. Давайте разом розберемося, що ж робити, якщо у хлопця маленький член? Розглянемо три найпоширеніші варіанти.

  1. Хірургічне втручання. Плюсом операції є гарантоване отримання 100% результату. Однак, цей спосіб не єдиний з таким ефектом. До того ж знайти хорошого фахівця в даній області досить складно, та й коштують його послуги не дешево. Середньостатистичному чоловікові з невеликого міста доведеться гарувати року два до ряду, щоб дозволити собі лягти під ніж.
  2. Спеціальні таблетки і мазі. В Американському суспільстві вельми розрекламовані засоби. Ось тільки ефекту від них - пшик. Якщо вам і пощастить збільшити пеніс на пару міліметрів, то це скоріше буде диво, ніж ефект від препаратів. Таблетки ці мають масу побічних ефектів, а мазі просто обпалюють шкіру так, ніби в вас вп`ялися оси. І хоча більшість медикаментів в дійсності являють собою потужні стероїди, вони мало чим відрізняються від кормових добавок бройлерах, які потім стають бодибилдерами. Тепер вам вирішувати, чи допоможе цей, дорогий в усіх відношеннях спосіб, вирішити проблему, що робити, якщо маленький член.
  3. Спеціальні фізичні вправи. Існує комплекс, спеціально розроблених фізичних навантажень на дітородний орган. Найбільш розрекламовані методики стверджують, що результат (збільшення на 10 см) досягається вже після місяця занять. Однак, це всього лише рекламний хід. Істина таїться глибше. Результати незалежних досліджень, а також відгуки людей, які займалися за такою методикою, свідчать, що пеніс можна збільшити: в довжину - на 3-4 см, в обхваті - на 1,5-2 см. І це тільки середньостатистичний результат, все залежить від прикладених зусиль і мотивації. Плюсом цього способу є і той факт, що для реалізації його не потрібно ніяких фінансових витрат.


Почитати ще інформації про те, що робити якщо маленький член, а також ознайомиться з приладом, призначеним для збільшення пеніса, ви можете самі в статті «Чому у мене маленький?». Після чого, можливо, ви забудете питання, що робити, якщо маленький.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!