Що робити, якщо встав?

Тема може і смішна, але напевно стане корисною для багатьох молодих людей. Адже стикаються з такою "проблемою" дуже багато. Поговоримо в нашій статті про те, як не потрапити в дурну ситуацію і що робити, якщо встав член, в самий невідповідний для цього час.

Коли тестостерон б`є ключем, може трапитися таке, що ерекція настає майже що сама по собі. Особливо в тому випадку, якщо у Вас, наприклад, немає дівчини і Ви ніяким іншим чином не даєте виходу своєї сексуальної енергії. Їдете Ви, скажімо, в громадському транспорті і бачите перед собою сексуальну, красиву блондинку. І ось, Ваш "дружок" починає прокидатися. Отже, що ж робити в такій ситуації?

Ерекція невчасно

Що робити, якщо встав член і сталося це зовсім не вчасно?

  1. Намагайтеся не думати про це і не панікувати. Так, можливо, скоро Ваша зупинка і Вам треба виходити, але якщо Ви почнете думати "Не вставай .... не вставай", то ефект буде прямо протилежним. Постарайтеся розслабитися і не думати взагалі ні про що. Особливо про ту красуню, яка стала причиною такої курйозні ситуації. Відведіть свій погляд від неї (хоч це і складно) і перестаньте думати про секс і пов`язаних з ним речах. Навіть про своє члені, який рветься на свободу.
  2. Ще, як варіант, можете уявити щось супер-огидне і антісексуальную. У кожного це щось своє. Це може бути, наприклад, нижню білизну Вашого трудовика або уявіть собі голу бабусю-сусідку. Ну, допоможе лише в тих випадках, якщо Вас подібні речі не збуджують.
  3. У кожного з нас є м`язи, які знаходяться в основі хребта, навколо простати. Вони відомі як м`язи Кегеля. Так ось, їх теж бажано розслабити, якщо вони у Вас напружені. Але зробіть це таким чином, щоб не думати про процес (див. Пункт перший).
  4. Якщо на все це часу вже немає, то просто постарайтеся прикритися. Напевно у Вас є з собою який-небудь рюкзак, сумка або пакет. Можливо планшет? Якщо немає, то доведеться прикриватися рукою. Тільки не потрібно в нахабну брати і прикривати долонею випирає зі штанів член. Просто, як би ненароком, розмістіть руку або який-небудь предмет навпаки ширінки і просувайтеся до виходу.


Ось такі нехитрі фокуси. Якщо подібне трапляється з Вами не в перший раз, то пора задуматися, може варто дати вихід своєї сексуальної енергії? Зустрітися з дівчиною, зустрітися з нею і займіться сексом. Якщо такий варіант, з якоїсь незрозумілої причини, Вам не підходить, то просто зрідка мастурбуйте. Якщо і це для Вас не вихід - займіться спортом. Після важкого тренування в тренажерному залі, навряд чи у Вас залишаться сили на спонтанну ерекції в автобусі або ще де-небудь.

Деякі молоді й недосвідчені хлопці, до речі, переживають і соромляться на рахунок того, що у них постає член під час поцілунків з дівчиною. Насправді, страшного в цьому нічого немає, навіть навпаки. Дівчині це напевно подобається і лестить. Тому переживати не варто. Навпаки - радійте і отримуйте задоволення.

Тепер Ви знаєте, дорогі друзі, що робити, якщо встав член. Найголовніше - не приймайте це близько до серця і не панікуйте. Навіть якщо хтось помітить Вашу ерекцію, думаю, ця людина не почне тикати в Вас пальцем і кричати про Ваш встав інструмент. У будь-якому випадку, думайте про те, що набагато гірше, якщо член взагалі не встає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!