» » » Як позбутися від коханки?

Як позбутися від коханки?

Поява у чоловіка коханки завжди показує, що йому чогось бракує в стосунках з вами. Але це не говорить про його готовність зробити вибір в будь-яку сторону. Найчастіше бажання коханки так і залишаються її мріями, а вам треба постаратися зробити все, щоб зберегти сім`ю, і допомогти чоловікові повернути колишні почуття. У даній статті поговоримо про те, як позбутися від коханки, якщо така проблема є у вашій родині, і дамо поради, як дружині, так і самому чоловікові.

Поради дружині

Якщо є впевненість, що чоловік зраджує, але ретельно намагається приховати цей факт, це означає, що він цінує свою сім`ю, і тоді треба братися за справу і рятувати свою осередок суспільства. Хтось відразу почне шукати можливість обчислити суперницю і серйозно з нею поговорити, а інша буде шукати кошти непрямого впливу, наприклад, звернутися до ворожки. Ні той, ні інший спосіб не підходить. Тут треба діяти здравомисленних і обдумано, без втручання темних сил і чорних емоцій. Пропонуємо 5 пунктів, дотримуючись яких ви можете вирішити для себе питання, як позбутися від коханки чоловіка.

Розібратися в собі

Це буде важливим моментів на початку вашої боротьби з суперницею. Потрібно постаратися зрозуміти, хочу я залишатися з цим чоловіком далі або хотілося б завести нового. Може просто почуття власності загострилося, а насправді цікаво, щоб хтось інший був поруч. Позитивна відповідь на це дає розуміння того, що боротися треба. Тоді потрібно запасатися терпінням і збирати сили для майбутніх військових дій. Якщо ж здолали сумніви або є ймовірність негативної відповіді, тоді треба здригнутися і піти далі, заявивши - ще невідомо, кому більше пощастило.

раціональний підхід



Пороти гарячку не варто, навіть якщо дуже хочеться влаштувати скандал і висловити все, що про нього думаєш. Але ж він і сам все це знає, тому свої сили і нерви витрачати не треба, а варто зважити всі за і проти, і з холодною головою кинутися на відвоювання свого коханого. Але і в крайність впадати не треба, зображуючи смиренність і покірність. Це може мати зворотний ефект і тільки відштовхне чоловіка. Не дозволяти собі допускати собі ніяких промахів у вигляді застережень мови, скандальної поведінки або звернення до магічних ритуалів. Ви побачите, що гідна поведінка вам воздасться сторицею!

романтичні спогади

Чоловік повинен знати, що його присутність поруч важливо для вас. Зміцнити це відчуття допоможуть спільні спогади про минулі часи, коли ви з ним знаходилися на зорі відносин. Обов`язково знайдуться кумедні історії або якісь приємні моменти, які повернуть вас в минуле. Треба постаратися зберегти елемент випадковості і несподіванки при цьому, щоб у нього не виникло почуття, що ваші слова і дії відрепетирували і підготовлені.

Невимушеність і чарівність



Не можна замикатися на проблемі і впадати в зневіру. Це не піде на користь відносинам. Навіть якщо на душі кішки скребуть, треба виходити в світ, спілкуватися з друзями і відвідувати розважальні заходи. І виглядати при цьому на всі 100! Нехай він побачить, що вам і без нього може бути весело, у відповідь це повинно викликати у нього почуття ущемлення свого «Я», «як же без мене ?!». А якщо все-таки захочеться пореветь, то не треба себе стримувати, головне, щоб цього ніхто не побачив і не почув. Розрядка теж потрібна.

Визнання своїх помилок

Дуже складно шукати в собі мінуси, але доведеться це зробити. Треба розібрати свою поведінку по поличках і зробити правильні висновки. Негативний досвід - теж досвід, варто поставитися до цього з розумінням, щоб не наступати в майбутньому на ті ж граблі.

Поради чоловікові

Багато слідують такої поради при виникненні питання, як чоловікові позбутися від коханки, так це стати для неї поганим. Але мало хто розуміє, що тим самим можна погіршити становище і розлютити жінку, з якою маєте намір порвати стосунки. Найкраще вчинити навпаки і замучити її своєю увагою і контролем:

  • Часто телефонуйте їй
  • Постійно запитуйте про те, чим вона займається
  • Показуйте свої ревнощі
  • Самі влаштовуйте скандал, а потім змушуйте її саму вибачатися
  • Будьте проти її зустрічей з друзями
  • Не даруйте квітів і подарунків

Все ваше поведінка повинна говорити про те, що ви страждаєте та дратувати ній. Нормальну жінку це повинно насторожити і викликати у неї бажання розлучитися з таким чоловіком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!