Як захотіти хлопця?

Статевий потяг у людей - це фізичне задоволення, інстинктивне бажання і також високе естетичне почуття любові. Однак у чоловіка статевий потяг з`являється відразу, потім пізніше з`являється любов, духовна прихильність. У жінок з`являється спочатку любов і тільки через деякий час приєднується сексуальний потяг. Якщо раптом зникає це потяг, як тоді вести себе?

Причини сексуального охолодження

Часто причинами охолодження можуть бути побутові питання. Як захотіти чоловіка знову? Треба розібратися в причині і постаратися якомога швидше її вирішити.

  • Розкидає шкарпетки, речі по квартирі. Як бути? Можна цей «скидання» відправити в коробку з написом «Мій мотлох», подати це треба чоловікові жартівливо, коли у нього гарний настрій. Тоді чоловік або прийме умови гри, або засоромившись, почне забирати носки в потрібне місце.
  • Будинки ходить неголений, неохайно одягнений. Може в цьому випадку і дружина не виглядає краще. Що тоді можна говорити про сексуальний потяг обох! А якщо поголити, одягнути (самої природно одягнутися в першу чергу), то все може бути по-іншому.
  • Хропе уві сні, стягує ковдру, але і це може здаватися нісенітницею, якщо на це подивитися з іншого боку, спробувавши це виправити.
  • Став повніти, немає вже того молодого красивого тіла. Але ж і це можна поправити. Треба спробувати переконати чоловіка зайнятися собою в тренажерному залі, може навіть туди походити разом з ним. Потрібно знайти правильні, чи не ранять слова. Адже якщо дружина виглядає добре, то чому чоловік цього не хоче.

бажати чоловіка

При охолодженні відносин, для жінки виникає питання: як захотіти чоловіка, що потрібно для цього зробити?

Не слід забувати «виходити в світ», це час покаже, що життя набагато цікавіше, ніж просто сидіння перед телевізором. Вечірки, бар, ресторан, еротичне шоу, стриптиз-бар, все це допоможе розкріпачитися обом і дасть можливість пізнати ніч любові. Потрібно частіше проводити романтичні вечори один одному.



Ще одна з причин, чому ослаб бажання жінки, виникає в тому випадку, якщо чоловік з деяких пір вважає за краще більше бути з друзями, подивитися порно-сайт, або просто лягти спати, не турбуючись про свою жінку. Тому варто задуматися, а чому це відбувається? Чому він не бажає більше пристрасно свою дружину? Треба подивитися з боку на себе, знову стати «його мрією», стати бажаною, єдиною.

Охолодження може виникнути і в разі, коли чоловік ставить під сумніви гідності жінки і та, свого часу отримує безліч комплексів: «Мене вже навіть чоловік не хоче!» Або «Я зовсім некрасива, несексуальна». І якщо чоловік розлюбив і не хоче щось міняти, то дуже складно домогтися його уваги, його любові.



Згодом чоловіки стають поганими коханцями. Вони звикають до своїх дружин, але якщо з`являються коханки, вони намагаються показати себе тільки з кращого боку. Тоді знову постає питання: хто в цьому винен? Знову доведеться переглянути своє ставлення до цього, не все втрачено. Може в даному випадку треба підключити Віагру, може треба почати застосовувати еротичні іграшки, може сходити до сексолога.

Ходити «наліво», щоб упевнитися, що з сексуальністю все в порядку не варто. Інший може виявитися не таким хотілося б, але це може і затягнути. Наслідки потім можуть бути дуже серйозні. Зрештою, шлюб - це не тільки сексуальні відносини, це і духовні, матеріальні та інші. 

бажати хлопця

З втратою пристрасті стикаються багато пар, не тільки проживши 10-15 років, а й рік-два. На початковому етапі все здорово: пристрасний секс, ніжні поцілунки, любовні розмови, безсонні ночі. Питання, як захотіти хлопця, і в помині не виникає.

Перепробувані все пози, рольові ігри вже закінчуються, закохані були і голі, були і одягнені.

З`являються образи, сварки, які ведуть до спустошення. В даному випадку говорити про сексуальний потяг якось вже складно. Що ж зробити, як відновити пристрасть, потяг?

  • Необхідно припинити витрачати свою енергію на з`ясування відносин.
  • Необхідно поговорити один з одним, зрозуміти, пробачити.
  • Треба знайти альтернативу негативної енергії.
  • Постаратися на свої перепалки дивитися з гумором.

Контролювати негативні виплеск складно, але це можливо, треба тільки докласти трохи старань.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!