Як хоче чоловік?

Як хоче чоловік?

Чоловіки вміють стримувати свої емоції. Але ось приборкати свій організм вони не в силах. Тому-то явні і неявні ознаки чоловічої поведінки або зовнішні прояви гри гормонів видають його сексуальний потяг. Давайте спробуємо розібратися, як хоче чоловік? За якими ознаками або усвідомленим натяків можна зрозуміти, що жінка для чоловіка бажана?

усвідомлені натяки

Навіть не кажучи жінці прямим текстом про те, що він її хоче, чоловік дає це зрозуміти своїми вчинками.

  1. Відверті дотику. Якщо хлопець чіпає дівчину за груди, гладить по попі, намагається розстебнути блузку або лізе під спідницю, він дає їй зрозуміти, що хоче її.
  2. Словесні натяки - це сексуальні компліменти. Якщо чоловік говорить, що жінка дуже сексуальна і нахвалює її принади, він дає зрозуміти, що хоче цю жінку.
  3. Запрошення до себе додому, також як і натяк на бажання піти в гості до жінки - відкритий знак сексуального потягу. Але тільки в тому випадку, якщо і попередні натяки мали місце бути.

знаки підсвідомості

Підсвідомість теж видає збудження чоловіка, подаючи жінці знаки. Як дізнатися ставлення чоловіка до жінки за мовою тіла?

  1. Неспокійна жестикуляції або, навпаки, зчеплені руки. Ознака того, що чоловік стримує своє бажання торкатися до жінки.
  2. Підсвідоме привернення уваги до своїх геніталій: широко розставлені ноги, руки на ремені брюк, руки в кишенях і інші подібні жести.
  3. Бажання роздягнутися і зайнятися сексом виражається в постійному поправлении деталей одягу, перебиранні гудзиків, відтягування комірця сорочки або краватки.
  4. Бажання огорнути жінку своїм запахом може проявитися в реченні накинути на плечі жінки свій піджак, куртку, светр.

Правда, майже деякі з цих ознак можуть також говорити про те, що чоловік хвилюється або соромиться.

сигнали гормонів



Коли чоловік збуджується, відбувається викид гормонів. Підвищується тиск, частішає серцебиття, відбувається скорочення голосових зв`язок. Як зрозуміти, що хлопець хоче дівчину за сигналами гормонів?

  1. Бажання п`янить, тому у збудженого чоловіка погляд затуманюється: розширюються зіниці, погляд зупиняється і довго затримується на предмет жадання.
  2. Голос чоловіка стає нижче і глибше. Іноді в ньому проскакують хрипкі нотки.
  3. Чоловік намагається відновити дихання, тому або затримує його, або бере паузи в розмові.
  4. Тремтіння рук - також ознака сексуального збудження. Воно викликається підвищеним тиском і хвилюванням.
  5. Незвична блідість або почервоніння обличчя - реакція на підвищений тиск і прискорене серцебиття.
  6. Ерекція. Навіть якщо вона не помітна візуально, чоловік буде намагатися вгамувати зворохоблену плоть. Звідси неусвідомлені або цілком свідомі дотику до геніталій і ерзанье.

Постільні пристрасті

Як зрозуміти психологію чоловіка і здогадатися, чого хоче чоловік в ліжку? Тут все просто. Кожен чоловік хоче різноманітності в сексі. Якого саме різноманітності - цього вам не скаже ніхто, крім самого чоловіка. Тому вам потрібно лише пам`ятати про його прагненні до новизни відчуттів і спробувати з`ясувати, які бажання долають чоловіка. Ви можете запитати його про це прямо або попросити розповісти про свої еротичні сни або вразили його сексуальні пригоди друзів.

Цікаву інформацію ви знайдете в нашій рубриці Поради дівчатам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!