» » » Чому дружина не хоче чоловіка?

Чому дружина не хоче чоловіка?

Відсутність регулярних статевих стосунків мучить безліч пар як на заході, так і в Росії. Причому згідно зі статистикою, частіше відмовляють у сексі жінки своїм чоловікам. Як неприємно чоловікові чути постійні відмовки "болить голова" або "я втомилася", а найприкріше, що з часом ці слова просто перетворюються в "не лізь" або "відвали". Відкрию секрет чоловікам: не тільки ви, але і самі дружини страждають від думок про те, чому дружина не хоче чоловіка. Психологи знайшли відповідь.

Чому дружина не хоче чоловіка - причини

Звернемося до експерименту австралійського секс-терапевта Беттіни Арндт. Вона провела дослідження, в якому брали участь 98 подружніх пар (чоловіків і жінок). Кожен окремо протягом цілого року вів анонімний щоденник про своє інтимне життя з чоловіком. Головною умовою було описувати всю правду в щоденнику. Проаналізувавши отримане, Беттіна Арндт написала цілу книгу і поділилася своїми висновками.

Звичайно, причин, чому дружина не хоче чоловіка, вийшло багато, і у кожної жінки вони свої. Але з`ясувалося, що серед них можна виділити кілька загальних.

Знайти і усунути причину



По-перше, більшість дружин чомусь впевнені, що займатися любов`ю вони повинні лише тоді, там і так, як вони цього хочуть. А найжахливіше, що дружина не розповідає подробиці своїх бажань чоловікові. І коли чоловік пристає до неї "не в той час і не в тому місці", вона думає: "ось придурок, сам же повинен розуміти!". Любі жінки, запам`ятайте, будь ласка, перше правило щасливого шлюбу: чоловік не телепат. Не потрібно робити його винним в тому, що він не здогадався про ваших думках. Така ось неусвідомлена образа від несвоєчасних домагань чоловіка стає потім причиною відмови в сексі.

Дуже схожа причина, чому дружина не хоче чоловіка, в тому, що дружина затамувала якусь образу на чоловіка, наприклад, "самої довелося виносити сміття, а я йому говорила 2 дня!" Дорогі жінки, ви просто не уявляєте, що б було, якби чоловіки так би затаюватися всі дрібні образи і не розповідали вам про них, а просто відмовляли б в сексі в покарання. Ви б стали відчувати себе небажаною і збитковою і абсолютно не розуміли б, чому. Розмовляйте з чоловіком, він не вміє читати ваші думки, забудьте про битву екстрасенсів. Навіщо доводити справи до глибоких образ?

Відомий той факт, що пристрасть, яка виникає між двома людьми, не може тривати вічно. За пристрасть відповідають певні сексуальні гормони, які згасають приблизно протягом 18 місяців. Але їх можна збільшити самостійно! Причому цей спосіб доступний всім, він настільки простий, що, можливо, багато жінок помічали цю особливість у себе, але не могли й подумати, що таке реально. Єдиний ефективний підсилювач вироблення сексуальних гормонів - це сам секс! Ні романтика, ні квіти, ні театри (які, звичайно, дуже важливі для підтримки платонічних почуттів), а саме секс! Як би незвично це звучало, але спочатку треба займатися сексом "через не можу", "через втомився (а)". Довго ніхто не міг зрозуміти секрет однієї щасливої пари, як вони до сих пір так пристрасно люблять один одного. Вони просто щовечора займаються сексом, навіть якщо посварилися і не розмовляють один з одним 3 дні. Займайтеся сексом і отримуйте від цього задоволення, як в перші 18 місяців! Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!