» » » Як змусити чоловіка одружитися?

Як змусити чоловіка одружитися?

Як змусити чоловіка одружитися?

Питання одруження, напевно, найскладніше питання у відносинах чоловіків і жінок сьогодні! Якщо ви введете в гуглі, як змусити чоловіка одружитися, випаде 871 000 посилань, і це тільки російськомовні. Якщо ми згадаємо історію, адже тоді весілля, чи не була якимось нерозумним і складним вчинком. Одружилися все, жили спокійно і щасливо. Що ж змінилося? Чому тепер ми не можемо, змусити чоловіків одружуватися? Невже жінки стали гірше виглядати або гірше займатися сексом, або, може, ми розучилися готувати? Ні на всі АБО! В наш час, сексуальна революція, намагаючись вивільнити красу і задоволення сексуальних відносин, дійшла до повної втрати цінності сексу! Дійсно, навіщо чоловікові сьогодні одружитися! Мити посуд - є посудомийна машина, прати - є пральна машина, смачна їжа - взагалі не проблема, аби гроші були. Ви скажете, а як же секс і діти? Але ж сьогодні, мало яка дівчина здатна утримати чоловіка, більше місяця, не доводячи до інтиму! У цьому-то і криється проблема, якби всі жінки і дівчата оголосили бойкот на позашлюбний секс, через місяць все вже були б заміжня!

Але це все риторика. Проаналізувавши інформацію в Інтернеті - я прийшла до висновку, що людям не потрібна теорія, а потрібні практичні поради! Отже, з чого почати шлях чоловіки до вінця. Є три основних правила: смачна їжа, хороший секс і затишний будинок!

Шлунок - серце чоловіка

Смачна їжа для чоловіка - все одно, що кільце з діамантом для жінки! Вивчіть індійські спеції, з їх допомогою ви пробудити в коханого чоловіка незрозумілі для нього почуття до вас. Спеції - головний інгредієнт любовної їжі! Знайдіть поєднання саме для свого чоловіка, і він все життя буде шукати ваших кулінарних шедеврів.

Дружина, в першу чергу - коханка



Хороший секс - вважайте, що це не тільки приємне проведення часу, але і практично куплене вам весільну сукню! Не бійтеся експериментувати, міняйте образи, будьте покірною дівчинкою і рідкісної стервом, але тільки в ліжку. Жодному випадку не переносьте ролі з сексуальної гри на реальне життя. І головне - знайдіть слабке місце свого чоловіка і не давайте йому забути ваше майстерність.

Будинок, діти, сім`я - це не мрія, а реальність

І третє, затишний будинок - додайте в своєму будинку побільше затишку, купіть милих плюшевих ведмедиків, розставте свіжих квітів, змініть фіранки. Напроситеся в гості до батьків вашого обранця і постарайтеся привнести в свій будинок пару елементів інтер`єру, що нагадують йому про матір. Повісті фотографію якогось дитини будь-то хрещеник або родич, з часом постійне нагадування пробудить в ньому інстинкт продовження роду.

І ще, не забувайте відому російську приказку - заміж не напасть, аби замужем не пропасти! Чи не квапте події, уверьтесь в тому, що саме з цією людиною ви хочете провести все життя. І найголовніше, не опускайтеся до шантажу чоловіки вагітністю, він вам цього ніколи не пробачить! Евзначай свіжих квітів, змініть фіранки. х плюшевихмішек, вочкой і редкосний стервом, але тільки в послеле. азать не соромно



Увага, тільки СЬОГОДНІ!