» » » Як доставити чоловікові задоволення?

Як доставити чоловікові задоволення?

Секс - це невід`ємна частина життя дорослої людини. Важко переоцінити важливість статевої поведінки для кожного з нас. Ця потреба, яка вимагає свого задоволення особливо ревно. Давайте поговоримо про те, як можна зробити приємність своєму чоловікові в ліжку. Унікальність даної статті полягає в тому, що автором оной є представник сильної статі. Міркування з перших вуст можуть наштовхнути будь-яку дівчину на нові ідеї і знахідки.

Як зробити приємність чоловікові: правила



Якщо ви вважаєте, що будь-який чоловік бачить своє сексуальне задоволення тільки при взаємодії зі своїм статевим членом, тоді ви вузько дивіться на речі. Секс - це не тільки вплив на особливо чутливі ділянки тіла людини, але це також і серйозне емоційна подія. На жаль, багато чоловіків і багато жінок недооцінюють важливість емоційного фактора сексу. Часто, сексуальні відносини зводяться тільки до того, щоб досягти фіналу, тобто оргазму. Ну а сам процес досягнення, чомусь залишається поза увагою. Секс прекрасний в кожному своєму моменті, тому не можна витрачати ні хвилини цього заняття.

  • Отже. Перше правило: приділіть увагу своєму чоловікові протягом усього процесу статевого акту - від прелюдії до оргазму.


У свідомості чоловіки (звичайного чоловіка, без психічних і психологічних патологій), жінки за замовчуванням прекрасні. Жінкам не потрібно робити нічого особливого в процесі статевого акту. У зв`язку з цим, хороша стратегія поведінки жінки, яка прагнути порадувати не тільки себе, але і свого партнера - це стратегія отримання максимального задоволення від сексу. Ось, як доставити чоловікові задоволення в ліжку. Якщо ви зможете повністю розслабитися і віддати себе почуттів і відчуттів, тоді ви отримаєте ні з чим незрівняне задоволення. Мислення чоловіки під час сексу, як правило, працює в логіко-раціональної сфері, тобто він може думати про секс, а не відчувати його. Це пояснюється тим, що відчуття чоловіків і жінок під час статевого акту розрізняються. Як правило, жінки отримують набагато більше сильних відчуттів, ніж чоловік. Це правило поширюється як на сам статевий акт, так і на період оргазму. Чоловік відчуває найсильніші відчуття тільки в момент оргазму. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що чоловік намагається отримати позитивну оцінку своєї партнерки під час сексу, так як це звільняє його розум від думок і дає свободу відчуттів. Позитивна оцінка може бути викликана тільки лише вашим реальним поведінкою, яке показує ваше задоволення. Мова ні в якому разі не йде про симуляції. Якщо ви не відчуваєте нічого, не потрібно нічого показувати. Ну а якщо відчуваєте, то це буде видно і так.

  • Ось друге правило: будьте розкуті і отримуйте задоволення від сексуального взаємодії з вашим партнером. Ось, як доставити максимум задоволення чоловікові.

практичні поради

Два попередніх правила, скоріше, відображають концепцію думок і відчуттів під час сексу. Давайте тепер поговоримо побільше про практичні прийомах, які можуть зробити приємність чоловікові. Оформимо це у вигляді списку.

  • Красиві пози і розташування жіночого тіла. Що віднесемо сюди? Розтягнуті позиції, широко розставлені ноги, красиві вигини, витягнуті носки ніг. Все це привертає увагу чоловіки і підкреслює вашу жіночність, що є дуже сильним стимулом сексуального збудження чоловіки.
  • Дотики. В даному випадку необхідно проводити свого роду дослідження. Спробуйте дізнатися під час занять любов`ю про вашому чоловікові побільше. Дайте відповідь на такі питання. Які дотику він любить? Жорсткі і сильні? Або ніжні і ласкаві? Можливо він не хоче, щоб ви його чіпали? Дотики до яких ділянках тіла збуджують його найбільше? Головне не боятися експериментувати і відчувати свого чоловіка. Розкутість, експеримент, участь - ось чого вимагає секс. Як зробити приємність чоловікові? Активно беріть участь в статевому акті. Це не обов`язково означає Вашу жваву ініціативу (кому-то вона до душі, комусь ні), але Ви повинні брати участь, підтримувати ініціативу чоловіка, підігравати йому.
  • Ну і звичайно ж будь-які ласки і дотику до статевого члена змусять чоловіка витати в хмарах. Не варто приділяти увагу тільки одній будь-якої частини, потрібно знову ж експериментувати. Ось, як зробити приємність чоловікові. Відео ролики будуть дуже до речі, дивіться як це роблять інші люди.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!