Куди кінчати?

Сексуальне життя в безумовній частині відбивається на нашій соціального життя, так довели вчені. Якщо ми вміємо правильно відпочивати і розслаблятися, то у нас формується гарний настрій, у нас з`являється більше енергії, і наше тіло перебуває у відмінному тонусі. Саме регулярний секс з постійним статевим партнером може дати нам можливість випробувати все різноманіття поз, насолодитися почуттям повного задоволення. Одним з найприємніших речей в сексі, це сама розмова про нього, обмін фантазіями і бажаннями допомагає розкрити в собі і своєму партнерові неймовірний потік все нових і нових ідей для різноманітності вашої сексуального життя. Так сталося, що багато хто говорить про сам процес і про те, як він прекрасний, проте мета, яку переслідує більшість чоловіків і жінок це отримання оргазму. Найвища точка задоволення досягається у всіх по-різному і з різним ступенем сили насолоди, у кого-то миттєво, у кого-то багато довше. Різниця лише в тому, куди кінчати. Варіантів закінчення статевого акту в природі безліч, і мабуть з роками люди знаходитимуть все більш цікаві способи, але в природі найбільш відомими залишаються деякі представлені нижче. Отже, куди кінчають чоловіки? Куди кінчають хлопці? І куди краще кінчати, щоб доставити дівчині приємні емоції і відчуття? Зараз ми спробуємо відповісти на ці питання.

Безсумнівно, найбільш збудливим для більшості партнерів залишається отримання оргазму всередині дівчини. З повною упевненістю можемо назвати три основні способи: орально, вагінально і анально, отже, куди можна закінчити:

вагінально

Споконвіку для людини існував самий традиційний і природний спосіб отримання задоволення. До сих пір в сучасному світі ми як і раніше насолоджуємося цим видом сексу. Відповідь на питання куди треба кінчати, очевидний, по можливості саме в піхву жінки. Можливість закінчити всередину дівчини заводить молодих людей і приносить їм найбільший ступінь збудження. Безумовно, не слід забувати про презерватив, найкращому засобі запобігання будь-яких хвороб, а так само дозволити убезпечити себе від небажаної вагітності.

орально



Зробити приємність чоловікові, таким чином вважається дуже вишуканим і майстерним умінням партнерки, а можливість довести цей процес «до кінця» дозволить молодій людині розслабитися і отримати непередавані відчуття. Перш ніж почати даний вид сексу, необхідно переконатися, що партнерка не проти те, що ви закінчите, адже смак і запах сперми може бути не дуже приємний для дівчини, щоб вийшло все обопільно і добре, краще уточнювати такі моменти заздалегідь.

анально

Такий спосіб вважається дуже індивідуальним, і для його здійснення слід отримати згоди обох партнерів. Анальний секс може стати одним з найбільш незвичайних і приємних способів отримання задоволення, якщо все робити правильно. Необхідно обов`язково користуватися презервативом і використовувати різні спеціалізовані мастила. Як би там не було, анальний оргазм виглядає дещо інакше, ніж традиційним, тому це дозволить вам отримати нові відчуття від сексуального життя.

Частини тіла



Одним із способів завершити статевий акт - це закінчити на будь-яку частину тіла партнерки. Такий спосіб більшою мірою кримінальна фантазії. Бажання показати дівчині, що її конкретна частина тіла дуже сексуально приваблива для чоловіка, дозволяє завестися, від думки виконати свою фантазію. Отже, які ж частини тіла можуть послужити прикладом? Насправді абсолютно різні, що для одних буде неприйнятно і викривлено, для іншої пари буде збудливо і бажане. Найбільш часто зустрічаються в побуті фантазії, пов`язані з бажанням закінчити на груди, попу, живіт, спину і як це не звучало пішло на обличчя дівчині. З варінт про частини тіла все більш менш зрозуміло, проте кінчати дівчині на обличчя слід з особливою обережністю сперма потрапивши на слизову (в очі або в ніс), може викликати її роздратування, і неприємні відчуття.

Різні предмети

Буває і таке що хлопці можуть закінчити на одяг, варіант не найкрасивіший, але тут важливо щоб прання здійснювалася в холодній воді, т.к білок міститься в спермі при високих температурах згортається і ставати липким, тому не відіпрати від одягу. Ну і звичайно це може бути ваше постільна білизна, меблі, підлогу, та що завгодно, пам`ятайте головне отримати задоволення і не переживати, що зіпсували речі.

Куди кінчати дівчині? Над цим питанням замислюються рідко, адже за своєю фізіологією дівчина кінчає без великого і різкого виділення рідин. Однак існує ряд дівчат, які можуть відчувати струменевий оргазм або як його називають сквіртінг. Сквіртінг - це різкий викид невеликої кількості прозорої рідини з піхви під час оргазму. В такому випадку, дівчині так само слід задуматися, куди їй кінчати, обговоривши це зі своїм партнером.

Мабуть, так багато варіантів, що вони можуть бути обмежені тільки вашою фантазією і раскрепащенностью. Хто б, що не говорив, секс тонка наука, і її краще осягати на практиці, тому приготуй уявою, божевільної любов`ю і повагою до партнера і отримуйте задоволення один від одного.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!