Як отримати оргазм?

Як отримати оргазм?

Найвища точка сексуального задоволення для кого-то є мало не буденною справою, а для кого-то - явищем зі світу фантастики. Як отримати оргазм жінці, як досягти оргазму чоловікові, і чим ці відчуття відрізняються між собою?

Як отримати оргазм чоловікові

Почнемо з простого, і в той же час, складного - з чоловічого оргазму.

Багато жінок розглядають чоловічий оргазм як щось просте, буденне і зовсім нескладна в досягненні. Насправді чоловічий оргазм може бути не менш складним щодо досягнення. Кращі чоловічі оргазми порівнянні з екстатичними трансами і галюцинаціями. Але іноді сексуальний акт для чоловіка стає вже в тягар, що відразу помічається його партнеркою. Що ж краще зробити жінці, щоб в такому випадку її партнер зміг отримати оргазм швидко і якомога яскравіше?

Зрозуміло, найкращий прискорювач чоловічого оргазму - попереднє «якісне» збудження. Секс в стилі «по-швидкому і без жодних прелюдій» може обернутися зовсім швидким і не зовсім приємним заняттям. Як же прискорити в екстреному випадку чоловічий оргазм?



Насамперед - викиньте з голови думки про те, що це через те, що ти негарна, невміла в сексі, і так далі. Тривалість сексуального акту чоловіка залежить від дуже багатьох чинників, і зовнішність з темпераментом партнерки стоять мало не на останньому місці. Краще відкиньте особисті надумані образи і подумайте про те, як допомогти своєму чоловікові отримати задоволення.

  • Зупиніть даремні фрикції свого чоловіка і приступите до стимуляції пеніса руками або ротом. Основна увага приділіть верхньої частини члена, відтягуючи руками крайню плоть.
  • Стимуляція вуздечки пеніса також може наблизити чоловічий оргазм. Головне в «обробці» чоловічого достоїнства - не працювати сухими руками або погано зволоженим мовою. Не соромтеся зайвий раз змастити руки або член чоловіки слиною.
  • Спробуйте легенько скручувати шкіру на пенісі за допомогою обертальних рухів голови. Легке скручування порушить чоловіка і наблизить його оргазм.
  • Не забувайте про яєчках партнера - вкрай чутливих точок, стимуляція яких теж сильно наближає фінал.
  • Деякі жінки вміють скорочувати м`язи піхви. Якщо у вас вийде робити це під час сексу - ваш чоловік отримає незабутні відчуття.

Як отримати оргазм дівчині

Тепер перейдемо до питання, як отримати оргазм дівчині. У цій Маловідомі області існує чимало міфів. Перш за все, з`ясуємо, які види жіночого оргазму існують взагалі. Жінка теоретично здатна досягти п`яти видів оргазму:

  • вагінальний (досягається при стимуляції клітора під час статевого акту);
  • анальний (настає під час анального сексу, частіше при одночасній стимуляції клітора);
  • еякуляторний, або «струменевий» (досить рідкісне явище, супроводжується виділенням струменя еякуляту у жінки);
  • цервікальний (також рідкісний вид оргазму, настає при стимуляції шийки матки пенісом або фалоімітатором);
  • позагенітальний (найрідкісніший тип оргазму, який настає при поцілунках, дотиках партнера до шкіри, волосся, обличчя жінки).


Говорити про рідкісні види оргазму (струменевий, цервікальний, позагенітальний) ми не будемо, залишимо цю тему для вчених і письменників-фантастів. А краще звернемося до того, як найбільш яскраво і швидко випробувати вагінальний оргазм, а також як навчитися отримувати оргазм під час анального сексу.

Перш за все, майте на увазі, що 60% жіночого оргазму не розкидані по всіх ерогенних точок тіла, а знаходяться в голові. Перш за все, потрібно правильно себе налаштувати на ніч (ну, або годину) любові. Тобто, в голові не повинно бути підлих думок про те, що почути можуть діти, сусіди, батьки, про те, що на попі у вас целюліт (ну або у нього на попі). Повний тантрическое розслаблення і буддійський транс повинні панувати в вашій душі для початку.

Ліквідуйте всі сторонні шуми (дзвінки, скрипи, стуки) і зайві думки з голови. Є ви і є ваш чоловік, а решта все не важливо. Також не варто йти в ліжко, як на війну, з думкою «Ну все, сьогодні я зобов`язана закінчити», інакше такі «завоювання» власного оргазму просто закінчаться роздратуванням, і не більше. Не приступайте до романтичного дійства і після щільного обіду або в «піддатий» стані: ситість занадто розслабляє, а алкоголь притупляє емоційні відчуття.

Єдиного «технічного» рецепта для жіночого оргазму не існує, у кожної леді є, що називається свої «фішечки»: хтось може закінчити лише при тривалій стимуляції клітора, хтось тільки в позиції сидячи зверху, а для кого-то тільки анальний секс і є провідником до оргазмів. Для початку спробуйте отримати оргазм самої, за допомогою пальців, секс-іграшок або «підручних» засобів (зрозуміло, дотримуючись техніки безпеки). Найбільш поширений спосіб - стимуляція клітора пальцями або фалоімітатором. Після того, як ви отримаєте неземне задоволення наодинці з собою, перенесіть техніку досягнення оргазму в ліжко до свого чоловіка: виберіть найбільш зручну позу для дотику до потрібних крапок, розслаблюючу атмосферу, і т.д.

Про анальному оргазмі

Для того, щоб отримати анальний оргазм, новачкам буде необхідна попередня підготовка. Дівчатам краще заздалегідь обробити «арену бойових дій» за оргазм за допомогою клізми або спринцівки, щоб потім не мучити себе думками про можливі некрасивих сюрпризи. Хлопцям також потрібно підготувати свою даму до анального проникнення за допомогою пальців і мастила. Обережний анальний секс в поєднанні зі стимуляцією клітора і сосків дівчата принесе їй дуже яскраве задоволення.

Якщо ви хочете докладніше дізнатися про те, як отримати оргазм, відео нижче розповість вам про інших секретах любовної магії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!