Як навчитися кінчати?

Як навчитися кінчати?

Займаючись любов`ю, люди отримують задоволення і від попередніх ласк, і від самого статевого акту, і від випробовуваних емоцій. І все ж основна мета сексуального контакту - оргазм. Однак досягти цієї мети виходить не у всіх і не завжди. Але якщо людина здорова, якщо статевий акт доставляє йому задоволення, то отримати оргазм цілком реально. Давайте розберемося, як навчитися кінчати. Пропонуємо добірку порад, які можуть виявитися вам корисними.

Поради жінкам

Невміння отримати оргазм - проблема багатьох і багатьох жінок. Причин тому безліч: і психологічних, і фізіологічних. Проте, якщо жінка відчуває сексуальний потяг, якщо їй подобається статевий акт, то отримати оргазм можна. Що для цього необхідно?

  1. Займайтеся коханням тільки з тією людиною, яка вам приємний.
  2. Не зациклюйтеся на власних реальних і уявних недоліках. Якщо чоловік в стані займатися з вами сексом, значить, ви йому подобаєтеся!
  3. Постарайтеся почути, як відгукується тіло на ті чи інші ласки або дії партнера.
  4. Не соромтеся говорити, що вам приємно, а що не подобається.
  5. Підказуйте партнеру, як йому діяти.
  6. Спробуйте різні пози і знайдіть ту, яка допоможе вам досягти максимального сексуальної насолоди.
  7. Запропонуйте чоловікові оральні ласки. Можливо, це саме те, що приведе вас до оргазму.
  8. Якщо отримати оргазм ви можете тільки від стимуляції клітора, то попросіть партнера, щоб він під час статевого акту пестив його. Або робіть це самостійно.

І головне - не соромтеся! Статевий акт - це дуже відвертий процес. Будь-які умовності, недовіра, недомовленість можуть стати причиною того, що ви залишитеся незадоволеною.

Поради чоловікам

Питання, як навчитися кінчати, для чоловіків менш актуальне. Їх турбує не відсутність оргазму, а надто швидка еякуляція, невміння закінчити разом з партнеркою, неможливість закінчити при відволікаючих моментів. Причиною неможливості закінчити може бути і холодність партнерки або її невміння отримати оргазм. Останню проблему ви можете вирішити, якщо допоможете своє партнерці розслабитися і досягти оргазму. Більш докладно про це почитайте в нашій статті Як змусити дівчину закінчити.



Швидка еякуляція - теж можна поправити. Існує чимало методик і практик, які допомагають чоловікові продовжити статевий акт. Корисні поради на цю тему ви також знайдете в статті Як навчитися довго не кінчати: дії.

Решта проблем досить легко усуваються. Наприклад, сторонні шуми можна «замаскувати» приємною музикою. Для більшого збудження можна попросити партнерку про додаткової стимуляції ерогенних зон (соски, промежину, сідниці). Можна також спробувати нові пози або навіть еротичні ігри.

Словом, будьте взаємно відвертими. Тільки довіра, відвертість і взаємність допоможуть вам досягти повної гармонії в сексі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!