Чому я швидко кінчаю?

Якщо ти любиш людину, то хочеш його в усьому підтримувати, захищати, радувати в усьому, як у побутовій, так і в сексуальному житті. Але не секрет, що більшість пар відчувають проблеми в сексі, і, як правило, схожі. Наприклад, велика кількість жінок і дівчат не кінчають взагалі, деякі можуть отримати задоволення тільки наодинці з собою, а деяким необхідна дуже довга прелюдія і такий же довгий статевий акт. Але і не кожен чоловік може похвалитися тим, що може довго не кінчати. Багато молодих людей часто замислюються «Чому я швидко кінчаю?», Адже задоволення отримати хочуть обидва партнера, а отримує тільки один. Найчастіше жінка просто не встигає досягти оргазму. Хоч такі проблеми носять суто інтимний характер, але спричинити за собою можуть і інші. Жінки починають відчувати себе неповноцінними, знижується лібідо, та й сам чоловік швидко набридне. Захочеться знайти того партнера, з яким буде добре, який дозволить жінці розкрити свій потенціал.

Деякі чоловіки не надають цьому значення, що може привести до проблем, сварок і, врешті-решт, до розриву відносин. Як же позбутися від цієї проблеми, і проблема чи це взагалі? Чому у чоловіків так швидко настає еякуляція, і яка середня тривалість статевого акту? "Чому я швидко кінчаю"? - Спробуємо розібратися.

Швидка ерекція: витоки 

Почнемо з того, як чоловік готується до статевого життя і що чекає від неї. Багато чоловіків згадають своє перше виверження, в більшості випадків це відбувається уві сні, і, прокинувшись вранці, ще маленький хлопчик виявляє, що його труси намокли, і, не знаючи, що це виверження думає, що описав. Відбувається це, швидше за все від перезбудження, коли він бачить еротичний сон. Що характерно, збудження виникає тільки в голові підлітка і не потребує будь-якого фізичного контакту з статевим членом, наприклад погладжувань. Це яскравий приклад того, що основа отримання задоволення лежить в голові. Як правило, вік підлітка, який починає помічати в собі потяг до протилежної статі, ерекцію, мимовільні еякуляції, це підлітковий вік або трохи раніше, тобто 10-14 років. Трохи пізніше він дізнається, що таке секс і мастурбація. Підліток починає експериментувати, фантазувати, шукати фотографії, журнали, відео, тобто все те, що призводить його в збудження, і, як правило, зупиняється на тому, що його найбільше заводить. Крім того, нерідко винахідливість і нестримні бажання і фантазії підлітків примушують їх отримувати задоволення не тільки звичайними методами, але намагаються отримати задоволення шляхом засування в уретру тонких предметів, фалічних предметів в анальний отвір, з метою стимулювання простати, удушення і так далі. Все це нерідко закінчується будь-якими проблемами. У будь-якому випадку, як би юнак не намагався отримати задоволення, переглядом порно фільмів або ж якимись дикими для більшості людей речами, він намагається якомога швидше отримати задоволення. В голові хлопчика взагалі не виникає такої проблеми: чому я швидко кінчаю, - він до цього і прагне. 

І ось, коли він отримує перший сексуальний досвід з дівчиною, як би він не стримувався, все одно швидко кінчає. Це відбувається не тільки тому, що він звик швидко отримувати задоволення. Почасти свою роль грає хвилювання, наростаюче через недосвідченість і страх зганьбитися, почасти через безпосередньо відчуттів під час статевого акту. Потрапляючи у вологе, гаряче, щільно охоплює член піхву дівчини, юнак починає відчувати відчуття, набагато приємніші, ніж одноманітні рухи своєї ж рукою. Колосальний вплив грає психологічний стан хлопця, що говорить йому: «Господи, яке прекрасне, ніжне тіло, так і хочеться обійняти, схопити за ніжну груди, лизнути набряклі соски ... Я нарешті став чоловіком!» І тут вуаля, ти вже закінчив, і добре, що хоч оберігалися, а то ще потім проблеми розгрібати. А дівчина в цей час дивиться на тебе з таким видом, що мовляв «І це все !?» Сором, ганьба, і боязнь інтимної близькості на довгий час. А ти знову і знову думаєш: чому я швидко кінчаю ...

Проходить час, тобі вже далеко за двадцять, у тебе серйозні відносини з дівчиною, секс вже не небачена рідкість, а норма, як почистити зуби, але ти все одно швидко кінчаєш і думаєш: «Що ж зі мною не так? Одна справа в перші рази, - по 20-30 секунд, але зараз то чому я не можу протриматися більше 2х хвилин? За ідеєю я повинен бути здатним на 20 і 30 хвилин тривалого пристрасного сексу, і дівчина повинна мною захоплюватися, адже у мене стільки досвіду! Чому я швидко кінчаю? ».

Про швидкої ерекції 



Відповідь проста - не повинен, і тоді 10 років тому не мав. На самій-то справі, причиною швидкої еякуляції у чоловіків не є будь-які проблеми в голові, або ж хвороби. Навпаки. Швидка еякуляція говорить про чоловіка як про здоровий, сексуальному партнері, здатному зробити сім`явиверження і як наслідок зачати дитину. А ось якщо у вас довго не настає сім`явиверження, то це привід задуматися і звернутися до лікаря, адже це може стати причиною не тільки відсутність потягу або низької збудливості, але і проблем зі здоров`ям, таких як простатит, імпотенція, аденома та ін.

Чи існує норма

Дослідження, проведені лікарями сексопатологами, виявили наступні результати:

Тимчасової розкид дуже великий і норма для кожної людини своя. Згідно зі статистикою, за мінімальну тривалість статевого акту прийнято вважати 1 хвилину 14 секунд, за середню - 2 хвилини 2 секунди і за максимальну - 3 хвилини 34 секунди. Це не означає, що якщо у вас сім`явиверження настає через 10-15 хвилин після початку статевого акту, то з вами щось не те. Багато людей бояться звертатися до лікаря зі своїми проблемами інтимного характеру, і, як правило, страждають від цього. Не бійтеся здатися уролога, зайвий похід до фахівця допоможе вам з`ясувати, чи все у вас в порядку зі здоров`ям, провести профілактику різних захворювань, а розмова з сексопатологом допоможе вам з`ясувати, чого вам не вистачає в сімейному житті.

Чому я швидко кінчаю: можливі причини



Більш очевидною і простий причиною дуже швидкої еякуляції може бути наступне:

  • Останній раз секс був давно;
  • Дівчина збуджує дуже сильно;
  • Дуже гаряче в піхву у дівчини.

У будь-якому випадку, якщо ви відчуваєте проблеми з сім`явипорскуванням, поговоріть зі своєю другою половинкою, поясніть їй, що вас турбує, може бути разом ви обговоріть деякі речі і вам стане легше.

Отже, ми з`ясували, що хвилина, дві, три це не чоловіча слабкість, а норма, і не варто турбуватися з цього приводу. Але що тоді робити з коханою дівчиною, вона-то теж хоче отримати задоволення. Ось тут уже потрібно "попихтіти". Головне врахувати один тонкий момент: вам потрібно, щоб дівчина отримала задоволення, а це не означає, що ви повинні довго не кінчати.

Швидко кінчаю: долаємо проблему

Є кілька способів доставити дівчині задоволення, не закінчуючи.

  • Дізнайтеся, що сильно заводить вашу партнерку: еротичне спідня білизна, рольові ігри, спільний перегляд порно, і так далі.
  • Включіть в ваші заняття сексом прелюдію, вона повинна бути довгою, щоб дівчина дуже сильно збудилася, гладьте її, цілуйте, говорите компліменти, покажіть їй, що ви справжній чоловік, лагідний, ніжний, сильний, але не грубий.
  • Використовуйте оральні ласки, постарайтеся довести її до клиторального оргазму раз, а може два.
  • Спробуйте використовувати секс-іграшки, якщо такі є, а може бути навпаки, підручні предмети виявляться цікавіше.
  • Запропонуйте дівчині доставити самій собі задоволення при вас, по початку, вона швидше за все буде соромитися, але зате подолавши цей бар`єр неабияк розкріпачиться, і ви перейдете на новий рівень.

Використовуючи що-небудь з перерахованого, вам не доведеться деякий час займатися безпосередньо сексом і відповідно не кінчати, а улюблена тим часом отримає задоволення. Використовуйте вище перераховане як початок статевого акту, і ви значно наблизити оргазм партнерки, що дозволить вам довести її до оргазму, і закінчити самому, вже без цієї нав`язливої думки: чому я швидко кінчаю.

Так само в процесі статевого акту ви самі можете контролювати сім`явиверження. Для цього вам потрібно всього лише передбачати настання еякуляції і зупинити її, шляхом припинення фрикций на час (10-20 сек), і відволікання уваги (апельсин, лижі, валянки, і т.д.). Детальніше про те, як зробити приємність дівчині і при цьому пригальмувати еякуляцію, читайте в нашій статті "Як довго не кінчати?".

Як би там не було будьте відверті зі своєю партнеркою. Спробуйте разом з`ясувати причини того, чому ви швидко кінчаєте. Буде прикро поговорити про проблему, знаючи, що її можна було вирішити кілька років тому. Не бійтеся звернутися до фахівців, вони вам точно допоможуть, і вже точно не будуть над вами сміятися, як ви, напевно, припускаєте. Розкріпачитеся, розслабтеся, викиньте всі проблеми з голови і отримуйте задоволення. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!