Як порушити себе?

Приємний той момент, коли тебе збуджує кохана людина, коли він збуджує ласкою, поцілунками, коли шепоче на вушко приємні слова і акцентує свою увагу на тому, як підготувати свого партнера до заняття любов`ю. Буває так, що цих дій недостатньо, і доводиться вирішувати, як порушити себе?

Пестити і любити

Перед сексом: як самої себе порушити. Протягом багатьох століть ласки, перед заняттями любов`ю, були головною ознакою хорошого сексу. І як бути? Чекати, коли у партнера, з його стараннями, настане оргазм? Не варто сподіватися тільки на партнера, але і самій потрібно брати активну участь в порушенні. Напевно, багато хто задавалися питанням: як порушити себе дівчині і підготуватися до заняття любов`ю? Це дуже легко ... Існують способи, які вже перевірені часом і результат гарантовано!

І так, «хочеш», або «не хочеш» - це все у Вас закладено в голові. Саме людський мозок, керуючи людиною, посилає йому сигнал, і вирішує за людину збудитися йому, чи ні ... Ви не можете до кінця віддатися партнерові, поки не подолана якийсь психологічний бар`єр. Якщо ви не знаєте, як зняти бар`єр і як себе порушити, відео еротичного характеру може допомогти.

Ви повинні врахувати, що часу у чоловіків для того, щоб збудитися, йде менше, ніж у жінок. І чоловіки остигають швидше, ніж слабка стать. Особливо це стосується жінок, які ще не набули достатнього досвіду в любовних утіхах. Не забувайте враховувати цю особливість, дану від природи, коли почнете порушувати себе.

Шлях до насолоди



Що ж це за способи і як самої себе порушити? Спочатку потрібно розслабитися. Має бути не боротьба, не доказ чийогось переваги. Попереду безодня насолоди. А щоб це охопило цілком, можна порушити себе дівчині самій, ще до початку.

  • Спосіб 1. Потрібно подивитися фільм з еротичними сценами. Але цей фільм повинен бути, що містить саме еротику, а не порнографію ... Вам буде достатньо 5-10 хвилин для того, щоб збудитися. Це надійний засіб підкаже, як себе порушити - відео є на будь-який смак.
  • Спосіб 2. Також на шлях хорошого сексу веде спільне прийняття ванни. Варто тільки виявитися удвох у ванній кімнаті і, не думаючи про те, коли і як порушити себе і один одного, закривши очі, просто помріяти на тему еротичного характеру. Ви цілком і повністю віддасте порушення. Після такого, можливо, ви навіть не доберетеся до ліжка - статевий акт статися прямо у ванній кімнаті.
  • Спосіб 3. Не можливо не сказати про мастурбацію. Адже жіноча мастурбація - це найкращий спосіб для збудження, мало того, таким чином, пізнаєш своє тіло. А ще таким способом можна досягти піку насолоди-оргазму, без додатка партнером будь-яких зусиль.

Але все ж, якщо ви сексуальне задоволенням ділите на двох, то вашому партнерові потрібно докласти максимум зусиль, щоб ваша готовність до статевого акту не пропала. Варто сказати про це партнеру, запропонувати йому продовжити ласки. Або почати пестити його. Такі ласки можуть допомогти порушити себе дівчині і ще більше наблизитися до вершини насолоди.

Красивий інтер`єр, затишок в спальні, велика зручна ліжко. Разом з партнером лягайте, починаєте цілуватися, пестити одне одного, збуджуєтеся, потім насолоджуєтеся статевим актом і відчуваєте оргазм ... Якщо у Вас багато енергії, то звичайний секс можна перетворити в нескінченний творчий процес. А щоб урізноманітнити ваше сексуальне життя, досить просто при статевому акті експериментувати ... У цьому випадку для того, щоб зрозуміти, що потрібно робити і як порушити себе в нагоді багата сексуальна фантазія.

Якщо Ви з коханою людиною давненько разом, то все вийде відразу, а якщо немає, не переживайте, Вам просто варто звикнути один до одного, в якійсь мірі зблизитися, і тоді у вас все вийде - збентеження від дій сексуального характеру вас більше не потурбує!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!