Що збуджує дівчат?

Здавалося б, за стільки років відносин між чоловіком і жінкою людина навчилася вже всьому, що тільки можна. Але, незважаючи на це, представники сильної статі до сих пір задаються питанням про те, що збуджує дівчат. З одного працюють навіть самі затерті до дірок прийоми, а-ля останній ряд в кінотеатрі, томний голос і приглушене світло, а розтопити лід серця інший не допомагає нічого. Давайте розбиратися в цьому складному питанні.

Про силу мозку і слів

Для багатьох не секрет, що жінки люблять вухами, а найсексуальнішим органом в чоловікові знаходять його мозок. Тому якщо ви вирішили порушити спочатку інтерес, а після і тіло, то доведеться ... попрацювати мовою. Вигостріть і видавайте жарти так часто, як це буде доречно. Не соромтеся говорити і відстоювати свою думку. І так, жінки люблять компліменти і красиві патетичні слова. Тому не соромтеся у виразах, говорите красиво, дивуйте її своїми знаннями.

За крок від ліжка

Перш ніж жінка буде готова розділити з вами ложе, буде потрібно величезна старання і ентузіазм. Не можна недооцінювати величезну силу прелюдій. Коли ви вже достатньо дізналися, що подобається вашій ненаглядної, то можна приступати до активних дій. Якщо їй подобається романтика, то варто ретельно підготуватися до зустрічі. Музика, свічки, нудотно-солодкий фільм і ненав`язливі дотику будуть як не можна до речі. Якщо ж дівчині подобаються натиск і різкість, то можна виявити всю саму чоловічу сутність. Домінування, ігри з прив`язкою, міцні і пристрасні ласки підійдуть найкраще. Що збуджує дівчат найбільше, так це те, що ви найнесподіванішим чином вгадуєте її бажання і переваги. Пробуйте і експериментуйте, але сильно не захоплюйтеся, адже ваша помилка може зіпсувати не тільки вечір, але і відносини.

І якщо у вас найсерйозніший настрій, то обов`язково прочитайте нашу статтю - «Як порушити дівчину?».

Що збуджує дівчат в хлопцях?

Перш ніж почати говорити на цю непросту тему, варто згадати, що люди різні, і те, що збуджує дівчат одних, іншим може здаватися абсолютно невозбуждающім.



Красиве і доглянуте чоловіче тіло завжди радує дівчат. Що б не говорили дівчата про те, що зовнішність не важлива, кожна в душі носить образ свого принца. Тому, чоловіки, не потрібно лінуватися, - займіться собою!

Тіло, як ви розумієте, не єдине, чим можна зачепити дівчину. Ваші особисті якості та вчинки вкрай важливі, якщо ви хочете зробити найкраще враження. Дівчата цінують рішучих і сміливих чоловіків, здатних на вчинок, а не на слова. Тому дивуйте її, змушуйте переживати і захоплюватися.

Крім того, ваші вміння можуть привести до самого позитивного результату. Здивуйте її смачною вечерею або прочитайте вірш, яке написали вночі. Зіграйте їй на гітарі чи фортепіано. Загалом, використовуйте все, що тільки вмієте. Дівчат збуджує все те, що може зачепити.

Збираємо плоди старань

Отже, ви зробили все, що було в ваших силах, а як зрозуміти, що дівчина збуджена? Перше, на що варто звернути увагу, - зовнішні ознаки. У дівчини, у якої ви викликали інтерес, змінюється погляд, а тіло всіляко подає знаки, що процес запущений. Зверніть увагу на позу і жести. Дівчина, як правило, поправляє волосся, спідницю і т.п. Крім того, мова також змінюється. Фрази стають уривчастими, а слова плутаються, адже мозок починає функціонувати в іншому напрямку. Крім того, якщо в приміщенні ви не одні, то дівчина звертає увагу тільки на вас.

Мабуть, найкращий спосіб, як дізнатися, що дівчина збуджена, - приступити до активних дій. Адже той, хто не ризикує ... ну ви самі знаєте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!