Як розводити дівчат?

Як розводити дівчат?

У даній статті ми розповімо, якими способами можна схилити до сексу практично будь-яку дівчину. Кожен з цих методів враховує індивідуальні особливості дівчата, тому дана стаття може стати універсальним посібником по пікапу.

Як розводити дівчат на секс

У справі спокушання дівчини не буває дрібниць, тому потрібно враховувати абсолютно всі відомі вам деталі. Будь-яка інформація про її переваги (улюблений колір, особливі звички і т. Д.) Може стати в нагоді при спокушанні.

Показати силу і владу

Переважна більшість дівчат любить ініціативних і сильних характером хлопців, тому потрібно всіляко проявляти ці якості. Найчастіше приймайте рішення самостійно. Пропонуйте місця і час для зустрічі, сміливо погоджуйтеся допомогти з вибором страви в меню, якщо вона не може визначитися, ініціюйте зустрічі і дзвінки. Також дуже важливо показувати, що ви знаєте, чого хочете від життя, живете в своє задоволення і повністю впевнені в собі. Можна навіть бути кілька самовпевненим і зарозумілим, що обов`язково буде залучати дівчат зі схожою характером. Зрештою вона зрозуміє, що поруч з нею сильний чоловік, і буде не проти ближчого знайомства.

Виявляти наполегливість і терпіння



Як відомо, Казанова не мав видатної зовнішності, але це не заважало йому спокушати будь-яку жінку. Його секрет в тому, що він ніколи не відступав після першого «ні». Якщо дівчина вам подобається, то потрібно домагатися її до кінця. Тут добре допомагають повторювані вчинки (зустріч по дорозі на роботу, ранкова кава або квіти по вівторках). Багато дівчат люблять, коли хлопець довго домагається її, тому в кінцевому рахунку вони приймають залицяння. І коли вже дівчина точно переконається у вашій наполегливості, є велика ймовірність перейти до інтимних стосунків за короткий проміжок часу.

Дівчата люблять покидьків



Як це не парадоксально, дуже часто буває, що в цілому позитивним хлопцям дівчата вважають за краще нахабних і грубих. Тому потрібно вести себе з дівчатами максимально зухвало. Цей метод підходить далеко не для всіх дівчат, але все ж є такі, які просто втрачають голову від грубих хлопців. Чи не враховуйте її думки при вирішенні якогось питання, з`являтися у суді на зустрічі, не беріть трубку, коли вона дзвонить, і тоді ви досягнете свого. Дуже важливо тут знайти золоту середину, щоб не перебрати з хамством. При правильному виборі дівчини данеповедінка відкриє для вас двері в її спальню.

Гроші вирішують все

Якщо у вас високий статус і багато грошей, можна активно використовувати ці ресурси для спокушання дівчат. Купити прихильність дівчини дорогими подарунками, квітами та ресторанами дуже просто. Варто відзначити, що меркантильність властива дуже багатьом дівчатам, навіть тим, які на перший погляд здаються абсолютно байдужими до розкоші і багатства. Наявність грошей дозволить вам піднести будь-який, навіть самий незвичайний подарунок, тому даний метод вважається дуже ефективним. Підносите свої подарунки красиво і зі смаком, і тоді ви не скривдите її і разом з цим досягнете інтимних відносин.

романтика

Кожна дівчина мріє про принца на білому коні, величезних букетах і віршах від свого молодого чоловіка. Будьте максимально романтичним для неї. Місця для незвичайних побачень, пристрасні промови і відчайдушні романтичні вчинки ви можете почерпнути з фільмів або журналів. Даний метод дуже довго веде до мети, але призводить до неї практично завжди, тому його завжди потрібно мати на увазі.

Як розводити дівчат в контакті

Останнім часом дуже популярні спільноти в контакті типу «Checkyou» або «Викриття дівчат», в яких викладаються викривальні листування різних дівчат. Творці даних спільнот з фейковий сторінок хлопців пропонують дівчатам інтимні стосунки за гроші або в обмін на щось. Часто дівчата перевіряються на замовлення, причому замовлення роблять їх власні хлопці. Діяльність даних спільнот може викликати активну полеміку, але в цілому вона аморальна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!