Як захотіти дівчину?

У нашому неспокійному і нестабільному світі, на жаль, немає нічого постійного. Це стосується не тільки роботи і матеріальних благ, а й наших відносин з улюбленими і подружжям, наших бажань і інтересів. У тому, що ці відносини не склалися або засмутилися, чоловіки звинувачують жінок, ну, а жінки, природно, сильну половину людства. Для того щоб зрозуміти те, як захотіти дівчину потрібно розібратися в собі, щось змінити в сформованих відносинах, щоб кожен секс був настільки ж хвилюючим як перший, щоб хотілося бігти додому або зустрічатися не тільки у вихідні, захотілося дарувати квіти і гуляти під місяцем . Одним словом, потрібно вдихнути у відносини друге життя.

Поради психолога



Кожна сім`я грунтується на відносинах між чоловіком і дружиною, тобто чоловіком і жінкою. Якщо тандем цих двох людей дав тріщину, страждають усі: діти, батьки, сім`я. Щоб чоловік захотів дружину, потрібно йому самому проявити активність і робити конкретні кроки.

  • Визначте причину зниклого бажання, адже до деякого часу все начебто було нормально. Не секрет, що для того, щоб зберегти колишні стосунки, потрібно щось робити, т. Е. Стосунками потрібно займатися.
  • Спробуйте більше часу проводити наодинці, робити приємні сюрпризи, відпочивати разом. Можна також ініціювати якісь заходи: походи, прогулянки, театри і т.д. Все це не тільки зближує і об`єднує всю сім`ю, але позитивно позначається на відносинах між партнерами, стає сприятливим фоном і фундаментом частіше бути разом, бачити один одного, допомагати і бажати один одного. Дама в вечірній сукні або сидить біля багаття, викликає куди більше емоцій у чоловіка, ніж красуня в домашньому халаті біля плити. Відповідно, відповісти на питання про те, як захотіти жінку дуже просто - створіть романтичну обстановку, дозвольте дружині згадати, що вона жінка.
  • Непогано б встановити в сім`ї загальні свята або посиденьки, причому це не обов`язково повинні бути традиційні застілля, можна організувати свої свята, наприклад, день знайомства, прихід весни і інші. Ці свята мають мати певний грунт і, безсумнівно, бути пов`язаними з приємними моментами або подіями. Спогади про ніжну закоханості здатні сколихнути увядающие почуття.
  • Тривале спільне проживання призводить до того, що партнер починає нас дратувати, іноді одним своєю присутністю. А дратівливий чинник завжди негативний, і ми просто перестаємо помічати гарне у своїй жінці. В такому випадку доведеться попрацювати над собою. У великій зошити відзначайте все те хороше, що робить дружина, не економлячи на компліменти, позитивні оцінки, похвалу, може бути, навіть переоцінку. Все в тій же зошити зробіть перелік того, що зробила дружина за роки подружнього життя, намагаючись написати, як можна більше і зробіть для себе правилом щодня записувати добрі справи партнера зі словами подяки.

Поради сексолога

  • Не соромтеся говорити про свої бажання або небажання в ліжку. Можливо, вас відштовхує надмірна активність дівчини, або ви просто втомилися. Адже від Вашого мовчання страждаєте не тільки ви.
  • Експериментуйте. В рутині сімейних відносин, секс часто перетворюється в одну з домашніх обов`язків. Прийшовши додому з роботи, ви звично вечеряєте, дивіться разом фільм, лягайте спати, і вже майже заснувши, раптом згадуєте, що треба виконувати подружній обов`язок. А так хочеться спати! Якщо думки про те, як захотіти дружину не дають потрібного результату, просто розслабтеся і поспіть. Секс за розкладом, нагадує роботу і вбиває бажання. Змініть час або місце зустрічей, адже в вашому домі є не тільки спальня.
  • Інтригуйте один одного, влаштовуйте приємні і несподівані сюрпризи один одному.
  • Забудьте про те, що поруч з вами ваша дружина і мати ваших дітей. Згадайте, що ви мисливець, а жінка істота вільне і незалежне, а іноді і дуже вітряне, і може в будь-який момент дістатися іншому. Ревнощі іноді дуже потужний стимулятор любові і бажання, головне не переборщити.


Якщо після багатьох спроб чоловік так і залишається байдужим і незадоволеним, тоді йому може допомогти, і то при великому бажанні з його боку, тільки лікар-сексопатолог. Ну, якщо і після цього нічого не відбувається, тоді потрібно змиритися з тим, що на милування нема силування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!