» » » Як дізнатися, що чоловік зраджує?

Як дізнатися, що чоловік зраджує?

Як дізнатися, що чоловік зраджує?

У більшості випадків дружина в останню чергу дізнається про зраду чоловіка. Щоб новина не стала несподіваною, а знайомі і родичі не шепотілися за спиною, слід звернути увагу на поведінку свого чоловіка. Про те, як дізнатися, що чоловік зраджує, можна буде прочитати нижче.

Як дізнатися, чи зраджує чоловік

Ознак зради чоловіка досить багато, головне - їх вчасно помітити, тоді вдасться здолати суперницю. Звичайно, накручувати себе не варто, але все ж пильність проявити потрібно.

Перевіряємо телефон чоловіка

Зверніть увагу на те, як часто ваш чоловік іде поговорити по телефону в іншу кімнату. Якщо це відбувається досить часто, то запитайте, хто йому дзвонив. У разі невірності чоловіка він не дасть нормального відповіді. У цьому випадку потрібно обов`язково переглянути його телефон на наявність компрометуючих смс. Звичайно, обережна людина видаляє їх відразу ж після прочитання, але ж бувають і промахи, тому варто перевірити мобільний. Також можна взяти роздруківку дзвінків у стільникового оператора, можливо, там вдасться знайти підтвердження своїм підозрам.

Зовнішній вигляд

Коли у чоловіка з`являється нова пасія, він починає ретельно стежити за собою. Він купує собі новий одяг, чепуриться перед дзеркалом по півгодини, поправляє будь-яку дрібницю, купує новий парфум. Багато хто навіть записуються в спортзал, щоб виглядати більш привабливо. Останнє має відразу ж насторожити, особливо якщо до цього чоловік не був помічений займаються фізкультурою.

Як правило, дівчина не знає, що робити в разі зради коханого. Поради з нашої статті Що робити, якщо хлопець змінює можуть допомогти вам.

Відтік грошей з сім`ї



Зверніть увагу на витрати свого чоловіка. Як правило, після появи коханки можна помітити, що з родини йдуть гроші. У чоловіка з`являються витрати, які він не може виразно пояснити. А адже це цілком зрозуміло: коханку потрібно зводити в ресторан, подарувати як мінімум букет квітів.

Якщо ваші підозри при перевірці фінансів підтвердилися, вам допоможе наша стаття Що робити якщо зраджує чоловік.

сексуальне охолодження

Типовою ознакою зради чоловіка є сексуальне охолодження. Ви відразу помітите, що близькість відбувається між вами набагато рідше, чоловік став менше натякати на неї, та й пристрасті помітно зменшиться. Спробуйте спокусити його, натякнувши на те, що у вас давно не було секса- як правило, в разі зради чоловік посилатиметься на втому і важкий день. В цьому випадку можна практично точно сказати, що у чоловіка з`явилася інша жінка і, можливо, вашому шлюбу прийде кінець.

Затримки на роботі і відрядження

Коли чоловік зраджує, він часто затримується на роботі, а також виїжджає в нетривалі відрядження. Якщо запитати його про причини затримки, то він буде нервувати, чим і видасть себе. А якщо подзвонити йому в цей час, то у нього буде відключений телефон або він просто не візьме трубку. Щоб упевнитися у брехні або правдивості слів свого чоловіка, можна придумати привід подзвонити його колезі і між справою запитати про переробки.

Ще кілька порад про ознаки зради можна знайти в нашій статті Як дізнатися змінюють тобі | Як дізнатися чи зраджує чоловік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!