» » » Як перестати «дрочити»?

Як перестати «дрочити»?

«Хочу кинути дрочити» - такими закликами про допомогу рясніють підліткові (і не тільки!) Форуми. Сама по собі мастурбація не повинна викликати занепокоєння - це цілком звичайне явище, особливо для хлопця в підлітковому віці. Але якщо онанізм починає заважати особистому житті, займає надто багато часу, та й взагалі переростає в залежність, то з цим дійсно пора щось робити.

Найлегшим способом кинути «дрочити» або займатися онанізмом вважається початок повноцінного сексуального життя. Але може статися так, що у людини, яка страждає залежністю від мастурбації, є постійний партнер, але його звичка заважає відносинам розвиватися. Часто це трапляється тому, що у залежного онаніста є деякі сексуальні фантазії, які він не може втілити в життя зі своїм партнером (БДСМ, груповий секс, анальний секс, і т.д.), тому він змушений задовольняти себе сам. Але, якщо це дійсно заважає особистому житті, часто любитель «перекрутити» шукає інший легкий спосіб кинути дрочити.

Рада 1. Більше руху

Всім відомо, що фізичне навантаження сприяє деякому зняттю сексуального напруги. Наприклад, спортсменам перед відповідальними матчами або виступами забороняють бачитися з дружинами, щоб не збити спортивний настрій. Займайте свої думки своїм тілом, а не чужим, перекиньте всю свою енергію в фізичні вправи. Якщо ж займатися спортом у вас можливості немає, постарайтеся вимотувати себе фізично іншим способом: прибиранням по будинку, будь-якими справами в місті, копанням картоплі - чим завгодно.

Порада 2. Займіть руки

Руки зайняті - проблема на час вирішена. Це може бути що завгодно - вишивання хрестиком, гра на гітарі, розгадування кросвордів, головне, щоб це було вам цікаво, і щоб руки від нудьги самі собою не тягнулися до промежини. Зменшіть кількість мастурбацій спочатку хоча б до однієї в день, потім спробуйте зовсім відмовитися від цього. Не соромтеся хвалити себе за кожен «чистий» день - адже це теж звичка, від якої складно позбутися.

Порада 3. Уникайте спокуси



Видаліть з комп`ютера всі порнографічні фільми, викиньте всі касети і диски з відвертими картинами, позбудьтеся взагалі від усього, що становить предмет вашого сексуального потягу, від усього, що може вас порушувати. Уникайте сайтів з відвертими фото і банерної рекламою. Позоставте погляд на порно-картинках і інших об`єктах, здатних викликати збудження.

Рада 4. Побільше спілкуйтеся

Чим більше ви перебуваєте в товаристві інших людей, тим більше часу ви проводите без «катання на одноколісному велосипеді». Якщо у вас немає дівчини або хлопця - знайдіть собі пару. Якщо у вас вже є друга половинка - якомога частіше зустрічайтеся з нею - для сексуальних контактів або ж просто так. Спробуйте розповісти кому-небудь, кому довіряєте, про свою проблему. Удвох з проблемою, навіть такої делікатної, впоратися набагато простіше.

Рада 5. Сходіть до лікаря

У Сполучених штатах проблема частої мастурбації зараховується до медичних і не є чимось засуджує, ганебним і відторгається. Пацієнти з подібними проблемами відвідують групи підтримки людей з сексуальною залежністю (або - сексоголіків), де намагаються впоратися зі своєю згубною звичкою разом. У Росії і сусідніх країнах така традиція і таке ставлення не поширене, але фахівці, здатні допомогти з цією проблемою, існують. Сексопатологи, психологи, психотерапевти - в залежності від характеру проблеми можна вибрати для себе будь-якого фахівця.

Часта мастурбація сама по собі не викликає дискомфорту, але іноді може стати на заваді відносинам, особистому житті, спілкування з друзями і взагалі щасливого життя. В такому випадку цю погану звичку пора кидати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!