Чим замінити секс?

Бувають ситуації, коли поруч немає коханої людини, який би зміг задовольнити нашу потребу в сексі. І тоді світ стає немилий, і в голову не йде жодної путньої думки, так і до дурниць не далеко. Але не будемо впадати у відчай, і йти на поводу у власних інстинктів, адже ми ж люди, і, отже, істоти розумні, здатні сублімувати сексуальну енергію в щось позитивне. Тому, давайте спробуємо розібратися, чим замінити секс.

їжа

Перше, що спадає на думку, це їжа. Багато смачної їжі геть вбиває думки про секс, так після щільного і рясного обіду або вечері хочеться тільки заснути, і ні про що не думати.

Телевізор і Інтернет

Ці великі винаходи людства допоможуть вам відволіктися від думки про протилежний від поле. Головне, це правильний вибір передач і сайтів. Не варто балувати себе спогляданням еротики та іншої "полунички", подивіться що-небудь серйозне, нудно-наукове. В результаті, заснете біля телевізора і забудете до ранку про проблему сексу.

Робота

Не секрет, що робота найкращі ліки від любовних проблем. Якщо постаратися, то напевно можна знайти на роботі купу недороблених справ, недочитаними паперів, недоопрацьованих проектів, що дозволить вам сидіти на улюбленій роботі днями і ночами, виконуючи всі мислимі і немислимі вказівки шефа. Вирішуючи проблему, чим можна замінити секс, за допомогою посиленої роботи, можна, до речі, не тільки подяку від начальства отримати у вигляді премії, а й навіть кар`єру зробити, особливо якщо сексу довго немає.

Спорт

Фітнес відмінно справляється із зайвою нерозтраченої енергією. Так що, якщо ви позбавлені можливості займатися сексом, займіться спортом. Кількість ендорфінів отриманих після занять сексом не менше, ніж після хорошого годинного заняття в спортзалі, так і для здоров`я корисно. Так що від занять спортом плюсів велика кількість.

хобі



Сьогодні модно мати хобі. Якщо його у вас ще немає, то відсутність улюбленого поруч це відмінний привід підшукати собі відповідне заняття. Можна розводити домашні рослини, відвідувати кулінарні курси, вишивати хрестиком або освоїти орігамі, та хіба мало цікавих занять. Цікаве хобі здатне відвернути від усіх сторонніх думок, так що про секс ви точно не згадаєте.

Відпочинок на природі

Споглядання природи, свіже повітря, тепла компанія і міцні напої відмінно допомагають на деякий час забути про існування протилежної статі. Такі пригоди дозволяють забути про існування вашого звичного світу з його горою проблем, головне, не переборщити з алкоголем, хоча, іноді, все ж можна.

мастурбація

Розхожа думка, що мастурбація замінює секс, досить сумнівна. Так, ви можете зняти напругу таким чином, якщо вже нічого з перерахованого вище вам не допомагає, але задоволення від повноцінного сексу вам це навряд чи замінить, хоча допоможе уникнути пригод на стороні. Так що, якщо вже зовсім не під силу, то цей варіант не варто скидати з рахунків.

Але не варто сублімувати занадто довго, адже всім відомо, що занадто довго себе обмежувати в чому -то не дуже корисно для здоров`я, майте це на увазі, а й голову втрачати і кидатися в усі тяжкі теж, напевно, не варто. Шукайте золоту середину. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!