Що засунути в жопу?

Отже, Ви ставите питанням, що засунути в жопу, що може доставити максимальне задоволення в сексі Вам і Вашому партнеру? Ми живемо в 21 столітті, і зараз Ви можете знайти будь-яку інформацію про секс, про секс-іграшки, про способи урізноманітнити секс і в книгах, і в журналах, і на численних сайтах в інтернеті.

Отже, перейдемо, власне, до цікавить Вас, - що можна засунути в жопу? Існує безліч різних іграшок, призначених для отримання анального задоволення. А інакше кажучи, щоб Ваша жопа була задоволена. Серед них і анальні вібратори, і кульки, і мастурбатори всіляких форм, кольорів і розмірів. Загалом, кожен може вибрати секс-іграшку на свій смак. Так, до речі, існують секс-іграшки зі смаком, наприклад, полуничним або банановим.

А тепер давайте розберемося з тим, де ж можна взяти те, що пхають в жопу. Якщо у Вас немає комплексів з приводу відвідування секс-шопа, яких останнім часом розвелося безліч, тоді без сумніву, Вам шлях в найближчий секс-шоп. Там Вам і консультацію безкоштовну нададуть. І вибрати відповідну по всім вашим вимогам секс-іграшку допоможуть. І принцип дії пояснять. Ну а якщо все-таки є деякі упередження щодо відвідування секс-шопа - тоді Ви можете відвідати інтернет-магазин відповідної тематики. Там у Вас буде можливість почитати опису товару, порівняти ціни, замовити покупку онлайн з доставкою.

А тепер поговоримо про те, що категорично не можна засовувати в жопу. Не захоплюйтеся - не суньте туди всілякі банки, пляшки, овочі, палиці. Ви з легкістю можете завдати собі травму і опинитися в лікарні. І не засовуйте в жопу дрібні предмети - є ймовірність, що Ви не зможете дістати невеликий предмет звідти. Тоді Вам доведеться жити з стороннім предметом в жопе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!