» » » Як міняти прокладки?

Як міняти прокладки?

У наш час жінці і дівчині в критичні дні допомагає безліч гігієнічних засобів відчувати себе зручно, комфортно.

Жіночі гігієнічні прокладки

Ідеальними для жінок в такі дні вважаються гігієнічні прокладки. Їх розрізняють за формою, по товщині (від 3 до 12 мм), за кількістю вбирає вологи, за структурою, з «крильцями» або без них.

Найбільш популярними прокладками є: Always, Kotex, Libress, Naturella. Залежно від того на скільки рясні кров`яні виділення, дівчата або жінки визначаються як міняти прокладки. Зазвичай це: нормал, супер, ультра (від однієї крапельки до шести крапель). При малих кров`яних виділеннях зазвичай застосовують нормал (одна-дві краплі). При рясних кровотечах застосовують супер, для ночі (від 3 до 6 крапель).

Як часто міняти прокладки

Менструальна кров є ідеальним середовищем для різного роду інфекцій, кишкових бактерій. Чим частіше змінюються прокладки, тим менша вірогідність появи інфекції, бактерій у внутрішніх статевих органах. Не варто чекати, поки кров поллється через крильця. При зміні прокладки краще кожен раз проводити гігієнічний підмивання. Під час спорожнення кишечника прокладку теж краще замінити.

Гігієнічні прокладки на кожен день



Дуже зручні для дівчат і жінок прокладки на кожен день. Вони вбирають виділення з піхви, захищаючи нижню білизну від запаху і плям. 

Як дівчата змінюють прокладки на кожен день з різними білизною? Є багато різновидів прокладок на день: для стрінгів, білого, чорного кольору для темної білизни. Регулярно змінюючи прокладки в післяпологовий період при клімаксі, жінки будуть відчувати себе впевнено і комфортно. Так як в останні дні менструації виділення невеликі, то можна замінити звичайні прокладки на щоденні.

гігієнічні тампони

Тампони зручніше прокладок, вони ніяк не відчуваються, потрібно тільки глибше проштовхнути в піхву (в середній третині піхви). Тампони краще, ніж прокладки під час купання в басейні або водоймі, але після купання їх потрібно обов`язково поміняти. Тампони для активних дівчат, і міняти їх необхідно кожні 3-4 години.

менструальна чаша

Це засіб гігієни найменше відомо. Менструальна чаша - резервуар (з пластика, латексу або силікону), що встановлюється в піхву, де збираються менструальні виділення. Менструальну чашу слід спорожняти і мити не менше 2-4 разів на день, що не завжди зручно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!