» » » Для чого потрібні тампони?

Для чого потрібні тампони?

Тампони призначені для жіночої гігієни. Під час щомісячної менструації тампон вводиться в піхву, де добре вбирає виділення. Тампон відмінно приймає форму тіла. Він набухає від вологи, тому час від часу його необхідно замінювати. Багатьом цікаво, для чого потрібні тампони, якщо існують прокладки? Тампон - це альтернатива прокладкам. На відміну від останніх, тампони непомітні навіть під супер-облягає одягом, вони займають дуже мало місця в жіночій сумочці. Не турбуйтеся, тампони також надійні, як і прокладки.

"А для чого потрібні тампони з аплікатором?" - Запитаєте Ви. Тампони з аплікатором для багатьох дівчат набагато зручніше звичайних, адже перші забезпечують гігієнічне введення тампона, навіть якщо ви не впевнені в чистоті своїх рук. Ви просто не торкаєтеся самого тампона завдяки апплікатору. Також аплікатор сприяє правильному розташуванню тампона в тілі жінки. Він розташується на потрібній глибині піхви, а значить, ви будете почувати себе дуже комфортно.

Ще бувають тампони з так званої спідничкою. Спідничкою у тампона називають спеціальну матерію, яка продовжує сам тампон. Вона забезпечує додатковий захист, яка особливо хороша в перші дні місячних, коли виділення рясні. Додаткових відчуттів спідничка тампона не викликає. Купуючи тампони будь-якої марки, будьте впевнені, в кожній упаковці є інструкція по їх застосуванню. Також про те, як користуватися тампонами, ви можете дізнатися в інший нашій статті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!