» » » Які тампони краще?

Які тампони краще?

Гігієнічні тампони, безсумнівно, - дуже корисне і зручне винахід, адже сучасні жінки живуть дуже активним життям, і для них важливо, щоб вона залишалася такою і в критичні дні. З чого зроблені тампони, чим вони відрізняються один від одного, які тампони краще вибрати для купання або занять спортом? Все це ми і постараємося з`ясувати.

Які тампони найкращі?

Всі тампони зроблені за однією технологією, з пресованого матеріалу, вбирають вологу. Що ж стосується того, які тампони найкращі, то це залежить від індивідуальних особливостей жіночого організму. Наприклад, можна вибрати відповідні, виходячи з кількості виділень: Нормальне, Супер або Супер-Плюс. Останній вид тампонів також підійде для купання і занять спортом.

Бувають ароматизовані тампони, але при схильності до алергії їх використовувати не варто. Що стосується того, які тампони краще - з аплікатором або без - то знайте, що тампони з аплікатором, насичуючись вологою, сильніше збільшуються в довжину, а без аплікатора - в ширину. Тому можливість протікання у перших трохи вище, зате вони набагато гігієнічніше, адже тампони без аплікатора слід вводити тільки чисто вимитими руками, а це не завжди вдається.

Які тампони краще купують?



Вивчивши попит на цю продукцію, можна зрозуміти, які тампони хороші, а які не дуже. Росіянки віддають перевагу трьом видам тампонів: «o.b.», «Tampax» і «Kotex». «Tampax» виробляють з суміші бавовняного волокна і віскози. Зручні аплікатори гарантують повну гігієнічність процедури введення. Тампони «Kotex» відрізняються гнучкістю і здатністю легко приймати потрібну форму в піхву. А ще жінкам подобається сучасна упаковка тампонів цієї фірми. Тампони «o.b.» компактні і зручні, мають шовковисте покриття для легкого введення, а також спіралеподібні жолобки, що захищають від протікання.

Будь-які гігієнічні тампони хороші тим, що при правильному використанні вони не протікають, не сковують рухів, дозволяючи жінкам залишатися веселими, активними і красивими в будь-який період свого життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!