» » » Як одягати прокладки?

Як одягати прокладки?

З досягненням віку статевого дозрівання, дівчатка починають цікавитися тим, як правильно одягати прокладки. На жаль, далеко не всі можуть порадитися з приводу такого досить інтимного питання з мамою або подругами. Саме тому актуальним залишається питання про те, як одягати прокладки, і навіть, як їх правильно вибрати.

Вибір відповідного типу прокладок

Сьогодні існує безліч різних видів цього гігієнічного засобу - прокладки з крильцями і без, щоденні і нічні, для трусиків танга і звичайні. Щоб правильно вибрати той чи інший тип, потрібно знати кілька моментів про прокладки.

Купуючи прокладки, не варто занадто економити. Низька ціна може означати неякісне волокно, яке буде не тільки парити шкіру, але і може викликати алергічні реакції.

Найбільш популярними і зручними сьогодні вважаються тонкі прокладки, оскільки більш товсті можуть заважати при пересуванні. При цьому рівень вбирання вологи може бути досить високий. Визначається це за допомогою крапель, намальованих на упаковці з прокладками. Щоденні прокладки мають одну краплю, тоді як нічні - п`ять крапель. Краще купувати кілька варіантів прокладок, оскільки щедрість виділень під час менструації має властивість збільшуватися і зменшуватися.

Найкраще купувати прокладки, упаковані індивідуально. Крім того, що вони знижують ризик поширення інфекції, їх також простіше носити з собою в сумочці або косметичці.

Як правильно одягати прокладки

Після того, як Ви вибрали прокладки, потрібно запам`ятати ще й кілька правил про те, як їх одягати і правильно використовувати.

правило 1



Перед тим, як одягати прокладку, необхідно помити руки з милом або продезінфікувати гігієнічними серветками.

правило 2

Найкраще, перед одяганням прокладки, прийняти душ або провести процедуру інтимної гігієни. Якщо це неможливо з яких-небудь причин, можна скористатися вологими серветками для інтимної гігієни, які легко купити в будь-якому магазині побутової хімії.

правило 3

Якщо Ви купили прокладки без крилець, то після відкриття упаковки, на самій прокладці Ви побачите тільки одну стрічку. Під цією стрічкою криється клейка смужка, яка і повинна тримати прокладку на нижній білизні. Отже, зніміть стрічку і акуратно приклейте прокладку до трусиків в тому місці, де вони звужені.

Якщо прокладки з крильцями, тоді будуть ще дві додаткові смужки на крильцях. Першою потрібно відклеїти середню, саму велику смужку, а потім смужку з одного крильця, і з іншого.

Зробивши все правильно, Ви практично не будете відчувати дискомфорту, і тепер будете почувати себе значно впевненіше. Якщо ж з першого разу у Вас щось не вийшло - не впадайте у відчай, адже завжди можна подивитися відео про те, як правильно одягати прокладки.

Пам`ятайте, що цікавитися правильним поводженням із засобами гігієни - не соромно, а корисно і дуже правильно!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!