» » » Як накачати піхву?

Як накачати піхву?

Ця інформація тільки для тих жінок, які не хочуть задовольнятися звичайною статевим життям, а намагаються вивести її на новий якісний рівень, зробивши більш повноцінним. Таким жінкам просто необхідно знати, як накачати піхву.

функції піхви

Жіночий статевий орган, тобто піхву, зовні схожий на трубу, довжина якої становить 8-12 см. Воно еластичне і містить в собі м`язи. М`язи виконують функцію пристосування до чоловічого статевого члена, що знаходиться в стані ерекції. Воно затискає член з усіх боків, завдяки набухання і напрузі м`язів від посиленого кровопостачання при порушенні статевого органу.

Еластичність після пологів

З віком, піхву починає змінюватися. В основному, після пологів, воно втрачає свою еластичність, стає більш в`ялою і тому не може підлаштуватися під фалос чоловіки. Це призводить до того, що під час статевого акту обидва партнери не відчувають ті яскраві відчуття, що раніше. Під час пологової діяльності, у жінок розтягуються стінки піхви, тим більше, якщо плід народжується великий. Все це посилює розриви і шви на них.

вумени

Щоб секс не приносив вам одне розлад нервів, краще дізнайтеся, як накачати м`язи піхви за допомогою спеціальних вправ. Так ви зміцните м`язи, які називаються вумен - це особливо інтимні м`язи, що знаходяться біля ануса і піхви і скорочуються під час оргазму. Якщо ви докладете зусиль, то зможете навіть управляти ними під час статевого акту, що принесе невимовне задоволення не тільки вам, але і вашому партнерові.

Вправи для м`язів піхви

Вправа 1



Ляжте на живіт, якщо немає можливості, виконуйте вправу в будь-якій зручній для вас позі. М`язи, які ви плануєте накачати, спочатку потрібно виявити. Уявіть собі, що хочете в туалет, відтворіть це дія і різко перервіть себе, нібито боїтеся обмочитися. З заднім проходом виконайте те ж саме. Запам`ятайте свої відчуття. Потім спробуйте стиснути відразу обидві групи цих м`язів. Під час цієї вправи, стегна повинні трохи піддаватися вперед. На кілька секунд затримайтеся в такій позі. Відчуття не будуть приємними, але больових відчуттів ви не відчуєте. Ви не зможете надовго стиснути м`язи, робіть це стільки, скільки зможете. Анус стискайте разом з сідницями, щоб до всього іншого ще і підтягнути сідничні м`язи. Тільки не перестарайтеся, перші два тижні повторюйте цей рух один раз в день і не більше. Ви повинні відчувати тільки легку втому. Доводите кількість повторів до 100 разів на день по п`ять разів за тиждень, і вже через місяць вас порадує відмінний результат.

Упражненіе2

У вас повинні бути відповідні навички для цієї вправи. Ляжте і зробіть стійку (берізку), якщо вам складно самостійно так утримуватися, то зіпріться об стіну. Почніть розводити ноги, а потім зводити в початкове положення. Робіть це плавно і збільшуйте по не многу амплітуду, в хвилину вам потрібно зробити 6-7 повторів. Перший тиждень робіть це по 3-4 хвилини, поступово доводите до 10 хвилин заняття в день.

Упражненіе3

Напружуйте піхву так, ніби-то хочете ним щось втягнути і утримуйте його в такому стані, поки недорахувалися до п`яти. Згодом ви повинні встигати дорахувати до 30-ти, утримуючи м`язи. Виконуйте цю нескладну вправу щогодини, тим більше що ви можете його робити де завгодно, і через місяць побачите результат.

Упражненіе4



Стискайте і розслабляйте піхву. Це робиться дуже швидко, починаючи з 10 раз і доводячи кількість повторів поступово до 50 разів. Після чого, з м`язами ануса виконайте точно так же.

Упражненіе5

Скорочуйте спочатку м`язи піхви, а потім ануса. Чергування повторюйте по 20 разів.

Упражненіе6

Вважайте від 3 і до 5. На три і п`ять стискайте піхву і в кожної позиції зупиніться. У тій же послідовності розслабляйтеся, зупиняючись на тих же цифрах. Вправа проробляти і на м`язи заднього проходу.

Тренування м`язів піхви закінчена.

Цікавий факт

Всі ми знаємо, що каблуки негативно впливають на наші ноги, чого не можна сказати про м`язи піхви. Виявляється, коли наші стопи знаходяться під 15-ти градусним кутом від землі, м`язи статевого органу тренуються. Тільки не переборщіть з каблуком, досить середнього, занадто високий не потрібен. Все ж кращий результат вам принесуть перераховані вище вправи.

Тепер ви знаєте, як накачати піхву. Сподіваюся, вам вдасться порадувати свого коханого, подарувавши йому нові несказанно яскраві відчуття!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!