» » » Чи боляче займатися сексом?

Чи боляче займатися сексом?

Чи боляче займатися сексом?

Статевий акт не завжди супроводжується виключно приємними відчуттями. Тому багатьох людей хвилює, чи дійсно займатися сексом боляче, як уникнути цього болю і чому вона з`являється. Але однозначної відповіді на ці питання просто не існує. Все залежить від того, при якому саме вигляді сексу виникають неприємні відчуття, коли і в якій позі.

Чи боляче займатися першим сексом?

Саме дефлорація, а точніше, відчуття під час неї хвилюють всю молодь без винятку. Як відомо, багато дівчат відчувають неприємні, а часом навіть сильні больові відчуття. Більш детально про те, чому перший статевий акт практично завжди болючий, ви дізнаєтеся з нашої статті - Чому перший раз боляче. До поданої в ній інформації можна додати лише те, що біль відчувають далеко не всі дівчата. І багато лікарів гінекологи кажуть про те, що основною її причиною є страх, рефлекторне стиснення м`язів тазу і піхви, що призводить до труднощів введення статевого члена.

Але іноді і хлопці, вперше займаються сексом, можуть відчувати біль. Це може бути пов`язано як з психологічним фактором, так і з невеликими травмами, які можуть бути отримані безпосередньо під час сексу.



Уникнути болючих відчуттів або хоча б зменшити їх вираженість можливо. По-перше, необхідно розслабитися і повністю довіритися партнеру. По-друге, тривалість прелюдій повинна бути максимальною, оскільки лише сильне збудження може допомогти уникнути болю. По-третє, можна використовувати спеціальні мастила і презервативи з анестетиком, які зменшать неприємні відчуття.

Біль при анальному сексі

Експерименти в сексі найчастіше закінчуються не тільки болем, але іноді навіть травмами. Так, в соціумі склалася стійка думка про те, що анальний секс, особливо в перший раз - це дуже і дуже боляче. І пояснюється це тим, що такий вид сексу неприйнятний для людини. Але боляче займатися анальним сексом насправді, або ж це виключно страшилки?



Ті жінки і чоловіки, які практикують такий статевий акт, одноголосно говорять про те, що при належній підготовці болю немає, а може бути присутнім лише невеликий дискомфорт, який дуже швидко проходить. Біль виникає лише в тих випадках, коли партнери недосвідчені, різання в своїх рухах і не приділили достатньо часу підготовці. Як і при дефлорації, саме страх є ключовим фактором виникнення болю.

Уникнути болю допоможе попередня підготовка до анального сексу. Можна використовувати спеціальні іграшки і мастила. Всі дії повинні бути акуратними, повільними і збудливими. Але вони не повинні доставляти дискомфорту.

Біль під час сексу

Іноді у чоловіків і жінок, що мають великий сексуальний досвід, можуть з`явитися болі під час сексу. Чому так може відбуватися, ви зможете дізнатися з нашої статті - Чому боляче займатися сексом. Хочеться лише додати, що ігнорувати такі відчуття не можна. І якщо, використовуючи наші рекомендації, вам не вдасться позбутися від неприємних відчуттів, то краще звернутися до фахівця.

Але іноді хворобливі відчуття з`являються лише при заняттях сексом в певній позі. Причому у жінок зазвичай так відбувається після пологів, а у чоловіків причиною болю можуть бути ушкодження пеніса. Більш докладно про це ви дізнаєтеся зі статті - Чому боляче раком.

Ніколи не варто соромитися говорити своєму партнерові про те, що ви відчуваєте біль при сексі. Відвертість між партнерами - це основа ніжного, безболісного і приємного для обох статевого акту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!