» » » Як зробити секс краще?

Як зробити секс краще?

Всі ми любимо секс. Він дозволяє нам не тільки зблизитися з коханою людиною, стати з ним одним цілим, а й відпочити тілом і душею. На жаль, з віком, ми пересичувався ним і втрачаємо інтерес до такого прекрасного заняття. А це позначається на відносинах і на здоров`я. Причому, як на фізичному, так і на психологічному рівні. Щоб вдихнути нове життя в інтим, потрібно задуматися над тим, як зробити секс краще.

свіжі ідеї

  • Непередбачуваність. Часто буває так, що проживши не один рік у шлюбі, подружжя перестають дивувати один одного. Це здається безглуздим. Вони починають домовлятися про те, чи буде сьогодні у них секс чи ні. «Спочатку винеси сміття, прибери в гаражі, сходи в магазин, а потім, можливо ...» - щось подібне чоловіки часто чують від своїх дружин. Це не правильно. Жінки, дивуйте своїх коханих! Забудьте на час про те, що ви господиня, мати і т.д. Сьогодні ви спокусниця. Просто проявіть ініціативу. Несподівано самі почніть приставати до чоловіка. Це заведе його з півоберту. Стати новою. Не займайтеся сексом за шаблоном: попередні ласки, потім ваша улюблена поза, його улюблена поза і сон. Уявіть собі, що ви зовсім його не знаєте, що це ваша перша зв`язок, і ви хочете здивувати його і показати, що ви богиня в ліжку.
  • Порно-фільми. Якщо ви ніколи не дивилися разом порно, запропонуйте своїй половинці витратити на це трохи свого часу. Неважливо, чоловік ви чи жінка. Не соромтеся робити такі пропозиції, порно подасть вам деякі ідеї, як поліпшити секс. Може ви і почуєте від чоловіка (дружини), що у вас перекручена фантазія, але це тільки додасть пікантності вашим відносинам. Ведіть себе розкуто, перестаньте соромитися одне одного.
  • Наряд. Ви займаєтеся сексом в костюмі Єви? Це все дуже добре і зручно, але дайте можливість своєму чоловікові побачити вас в іншому образі. На сьогоднішній день, секс-шопи пропонують нам безліч різних варіантів. І костюми, і сексуальну білизну. Виберіть свій варіант. Станьте перед ним в наряді, ледве прикриває найцікавіші місця. Ці клаптики тканини потрібні для того, щоб ваш улюблений сам міг пофантазувати про те, що ж за ними ховається.
  • Свічки, шампанське. Можете влаштувати для початку романтичний вечір. Всі за стандартом: легка вечеря, свічки, спиртне. Налаштуйтеся на любовні пригоди, які почнуться незабаром. Поспілкуйтеся, розкажіть, що ви відчуваєте, перебуваючи так близько. Незважаючи на те, скільки років ви вже провели разом.
  • Невеликий подарунок. Хочете знати, як бути кращою в сексі? Скажіть коханому, що у вас є подаруночок для нього. Увімкніть приємну музику, посадіть його в крісло зручніше і почніть танцювати стриптиз. Знімайте свій одяг, показуючи, що на вас надіто шикарне нижню білизну. Ще краще, якщо ви підготуєтеся до танцю заздалегідь. У вас є шанс звести його з розуму.
  • Пози. Перестаньте використовувати тільки звичні, стандартні пози. Як зробити хороший секс, не докладаючи до нього особливих зусиль? Ніяк! Ви повинні намагатися, а не лежати і чекати, поки партнер все зробить за вас. Пробуйте нові пози, експериментуйте. Вигинається, як змія, будьте «пластиліном» в його руках.
  • Думки. Помилка кожної другої жінки в тому, що під час занять любов`ю, вона думає про щось стороннє. Це може бути що завгодно: «А я праску вимкнула? Що приготувати на вечерю? Яким же лаком нігті нафарбувати? Будильник завела? »І т.д. Так бути не повинно, це заважає злитися зі своїм улюбленим тілом і душею. Про оргазмі, в такій ситуації, звичайно, і мови бути не може. А найнеприємніше те, що чоловік же це відчуває і бачить. Він відчуває себе десь на останньому місці в вашому списку важливих справ.
  • Очі. Не забувайте дивитися в очі своєму партнеру (партнерці). Це відноситься і до чоловіка і до жінки. Ви повинні бачити, що приносите своїй половинці радість і насолоду. Це дуже сильно заводить. Особливо якщо дивитися один одному в очі під час оргазму.
  • Не мовчіть. Ви можете кричати або шепотіти, головне не мовчіть. Мовчання вбиває! Чоловік повинен знати, чути і бачити, що приносить задоволення своєї коханої. Пристрасно шепочіть йому на вушко, як вам з ним добре, що він найкращий і т.д. Ви ж не хочете заснути під час сексу?
  • Оральні ласки. Ще один секрет, як стати кращою в сексі - це оральний секс. Навряд чи ви знайдете чоловіка, який не любить це. Для деяких з них, це дуже важлива складова статевого акту. Тому, якщо до цих пір ви не радували його, таким чином, то, напевно, саме час. Тим більше що він у відповідь віддячить вам тим же.
  • Експерименти. Багато хто навіть не здогадуються, наскільки великі межі сексуального життя. Секс - це не просто кілька поз і пару поцілунків. Ви можете випробувати силу-силенну всього і знайти для себе саме те, що приносить задоволення вашій парі. Лінгвальний, мазохистский, інтрафеморальний, маммологічний (якщо у вас великі груди), анальний, мануальний секс і т.д. Секс має стільки видів, що назви більшості з них ми навіть жодного разу не чули. А що вже говорити про безліч різних пристосувань, які роблять відчуття ще яскравіше? Вони доступні, тому що продаються в кожному секс-шопі. Якщо вирішите піти ще далі, то для найсміливіших пар існує свінг. Це коли пара знаходить собі ще одну пару і займається з нею груповим сексом. На сьогоднішній день, на просторах Інтернету не складе труднощів знайти собі таку пару, тим більше, що в багатьох містах вже відкриті свінг-клуби. Але цей вид сексу підходить далеко не кожній людині. Так що, якщо хоч трохи сумніваєтеся, краще не ризикуйте своїми взаєминами.




Найголовніше - ніколи не стійте на місці. Завжди пробуйте щось нове, проявляйте ініціативу, показуйте, що вам дуже важливо якість інтимного життя. Доведіть, що ви любите чоловіка (дружину) і ваше життя змінитися в кращу сторону!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!