» » » Як заблокувати порно сайти?

Як заблокувати порно сайти?

Як заблокувати порно сайти?

Кожен користувач інтернету при пошуку тієї чи іншої інформації час від часу натикається на порно сайти і вельми відверті картинки. Для дорослого це стало нормою, а ось дитину потрібно обов`язково захистити від цього. Нижче можна буде дізнатися, як заблокувати порно сайти.

Як відключити порно сайти: K9 Web Protection

Блокувати порно сайти допоможе програма K9 Web Protection. Вона поширюється безкоштовно, потрібно лише пройти реєстрацію на сторінці виробника. Після її установки слід задати необхідні параметри, і можна забути про відверте контенті назавжди.

Установка ПО:

  1. Зайдіть на сторінку K9 Web Protection -k9webprotection.com і заповніть кілька полів. Такий захід дозволить вам завантажити програму безкоштовно і отримати ліцензійний код. Після заповнення всіх полів англійською мовою натисніть на кнопку «Request License» або «Запит Ліцензії». Після цього на вашу електронну адресу буде відправлено лист з логіном і паролем, які потрібно ввести в програму.
  2. У листі ви знайдете два посилання. Клацніть по першій, і ви опинитеся на сторінці, де можна скачати програму, яка блокує порно сайти. Виберіть версію, яка підходить для вашої ОС, і скачайте її.
  3. Як тільки завантаження програми завершиться, клікніть по дистрибутива мишкою 2 рази, і почнеться установка K9 Web Protection. Після привітання натисніть кнопку «Next», ознайомтеся з ліцензійною угодою і погодьтеся з його пунктами, натиснувши «I Agree».
  4. У наступному вікні ви побачите, що потрібно ввести K9 UserLicense - номер ліцензії - і K9 Administrator Password - пароль адміністратора програми. Знайдіть ці дані в своєму листі і скопіюйте їх у відповідні вікна. Підтвердіть пароль і натисніть кнопку «Install».
  5. Після натискання кнопки «Finish» ваш ПК увімкнеться знову. Після цього завантажте будь-який пошуковик, у вікні якого напишіть слово «порно». На видачу ви отримаєте величезну кількість сайтів. Спробуйте перейти по декількох з них. У вас це просто не вийде, оскільки програма відключить або заборонить порно сайти.

Що робити, якщо програма не пускає в соцмережі?

Може так статися, що K9 Web Protection не пускатиме вас в соцмережі. Це цілком передбачувано, так як там можуть бути ролики і фото з непристойним змістом. Виправити це непорозуміння можна, відшукавши в правому нижньому кутку посилання «Change Your settings» і пройшовши по ній. Після цього відкриється вікно, в яке потрібно ввести пароль адміністратора.



Після натискання кнопки «ОК» перейдіть в центр налаштування. На головній сторінці адміністрування програми є список заблокованих категорій сайтів. Хочу звернути вашу увагу на нижню частину вікна, де розташувався ряд перемикачів, що відповідають за політику блокування сайтів. Виберіть пункт «Custom» і вручну налаштуйте список категорій, які слід заблокувати. Далі натисніть на кнопку «Save», після чого перевірте, чи відкривається ваша сторінка в соцмережі. Як бачите, закрити порно сайти нескладно, потрібно лише встановити гарне ПО.

Якщо ви користуєтеся браузером «Опера», вам буде цікава наша стаття - Як заблокувати сайт в Опері.

Також ви можете ознайомитися з нашою статтею - Як заблокувати доступ до сайту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!