» » » Як завантажити офіс (office)?

Як завантажити офіс (office)?

Як завантажити Офіс (Office)?

Існує багато версій Офісів, які можна встановити на свій комп`ютер. Просто потрібно вирішити, який вам більше підходить, вивчити всі тонкощі і функції кожного з них, а потім встановлювати, скачавши з Інтернету. Сьогодні поговоримо про те, як завантажити Офіс правильно.

Знайдіть сайт, на якому можна безкоштовно скачати Офіс. Попереджаємо, що безкоштовне скачування Офісу з Інтернету є незаконним, але якщо ви твердо вирішили зробити саме це, тоді вам потрібно знайти саме такий сайт. Необхідно в пошуковій системі вказати приблизно такий запит: скачати офіс (вказати версію) безкоштовно. Пошуковик видасть вам результат у вигляді списку, вибирайте відповідний сайт, заходьте і дивіться, як завантажити Office. Справа в тому, що краще вибрати Офіс мінімум 2003 року (чим новіше, тим краще). Щоб завантажити ліцензійну версію безкоштовно, потрібно підшукати офіційний сайт, правда, там безкоштовно можна встановити Офіс тільки на кілька місяців в якості пробної версії.

види Office



Перед тим як завантажити Офіс безкоштовно, потрібно прочитати інформацію про кожну з версій. Є сайт, на якому можна і скачати, і вибрати відповідну програму. Там представлені програми 2003 року, 2007, 2008, 2009, версії 2010. А також є останнє оновлення у вигляді Офісу 2013 року. Кожен з них має свої особливості. Тепер ви знаєте, де скачати Office.

процес скачування

Під кожним Офісом є напис «скачати Офіс». Натисніть на посилання, потім відкриється вікно, в якому знаходиться пропозиція зберегти або скасувати. У вікні представлена інформація про те, скільки місця займає файл і його назва. Натисніть на «Зберегти». Потім почнеться скачування, звіт по ньому можна подивитися у вікні з завантаженнями. Для завантаження буде потрібен якийсь час, приблизно хвилин 5-10. Після того як Офіс скочується, його потрібно запустити. Зробити це можна у вікні «Завантаження», натиснувши мишею на скачаний файл. З`явиться вікно, в якому буде попередження, що файл може містити віруси, але для установки пробної версії таке попередження є нормальним, тобто небезпеки вона не представляє. Потім почнеться установка на комп`ютер. Перед тим як встановити Офіс, потрібно закрити всі відкриті вікна і відключити Інтернет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!