» » » Де можна безкоштовно скачати музику?

Де можна безкоштовно скачати музику?

Де можна безкоштовно скачати музику?

Зараз кожен має можливість знайти в інтернеті свої улюблені хіти, але де можна безкоштовно скачати музику на комп`ютер, в телефон або на плеєр знають не всі. Ми розглянемо найзручніші способи для скачування музики з інтернету, а ви підберете для себе ідеальний варіант отримання улюбленої музики прямо на комп`ютер.

Безкоштовна музика, яку можна завантажити в контакті

Практично кожен в наш час має свою персональну сторінку в соціальній мережі Вконтакте. Навіщо шукати музику десь ще, якщо її можна завантажити прямо з своїх аудіозаписів ?! Серед аудіозаписів користувач може знайти необхідні мелодії безкоштовно скачати їх за допомогою відомої програми VKSaver. Отже,

  • скачайте VKSaver. Зайдіть за посиланням і натисніть на зелену кнопку "Скачайте зараз".
  • Встановіть її собі на комп`ютер, закривши всі вікна браузера, в якому ви працюєте.
  • Знову зайдіть на свій аккаунт в контакті і подивіться, що біля кожної аудіозаписи з`явився новий значок з літерою "s".
  • Натискаючи на цей значок, у вас відкривається нова вкладка з червоною кнопкою "скачати". якщо натиснути на неї лівою кнопкою миші, музика збережеться в папці, заданої за замовчуванням для завантажень з інтернету. Якщо скористатися правою кнопкою миші і вибрати "зберегти як ...", то ви самі зможете вибрати місце на комп`ютері, куди повинна потрапити цей аудіозапис.


Програма безкоштовна, досить зручна у використанні, адже музика скачується миттєво! Плагін працює в таких оперціонних системах, як XP, WISTA, 7, і підходить для браузерів Internet Explorer, Opera, Safari, Chrome, Mozilla.

Звідки можна безкоштовно скачати музику

Також існує безліч сайтів, де можна безкоштовно скачати музику. Розглянемо деякі з них з докладною інструкцією по застосуванню ...

  • https://zaycev.net - популярний сайт з величезною кількістю безкоштовної музики, яку можна завантажити кожному. На головній сторінці сайту ви побачите впорядкований список з 100 найбільш скачуваних (тобто найпопулярніших) треків поточного тижня. У бічному меню зліва ви зможете перейти на сторінки нової музики (впорядкованої за датою додавання на сайт), зможете зайти в пошук або навіть додати свій хіт на "зайцев.нет". Отже, щоб скачати музику з "зайцев.нет", натисніть лівою кнопкою миші на улюблену мелодію. Посередині вікна навпроти назви треку тисніть на значок mp3. Тепер введіть в спеціальне поле цифри, запропоновані на картинці "анти-спам" і клікайте "скачати". Зачекайте секунд 20 і перед вами відкриється маленьке віконечко: там відзначте галочкою "Save File" і "OK".
  • vpleer.ru - цей сайт стане в нагоді тим, хто чітко знає, яку музику він хоче завантажити. Натисніть на ту букву, з якої починається ім`я виконавця, потім вкажіть конкретну назву групи (ім`я виконавця). Виберіть назву пісні і навпроти неї наведіть мишку на подвійну стрілку вниз. Підказка (download) покаже вам, що ця опція є нічим іншим, як кнопкою "скачати". Натискаємо! У сусідній посиланням вас попросять почекати 30 секунд. Потім дадуть готову посилання на скачування, натискаючи на яку, ви відкриєте маленьке віконце. У ньому виберіть "Save File" і натисніть "OK".


Увага, тільки СЬОГОДНІ!