» » » Як скачати музику з ютуба?

Як скачати музику з ютуба?

Як скачати музику з Ютуб?

Незважаючи на те, що Youtube створювався спочатку для розміщення відеороликів користувачів, зараз на ньому можна знайти майже будь-яку популярну композицію, а також багато треки різних виконавців.

У статті розглянуто спосіб отримання музики з відео. Подібний спосіб скачування є піратським і описаний більше для ознайомлення, так що якщо вам сподобалася композиція, купіть її, наприклад, в iTunes (трек обійдеться всього лише в 15 рублів).

Природно, як ви вже, напевно, зрозуміли - завантажити що-небудь з Ютуб штатними засобами не представляється можливим. Це і зрозуміло, адже сервіс замислювався спочатку як сайт для перегляду відеоконтенту, а не для його скачування. Але цю проблему вирішили ентузіасти. Зараз в інтернеті існує величезна кількість як програм, так і звичайних онлайн-сервісів за допомогою яких можна вирішити цю проблему.

Завантажити онлайн і без проблем

Як скачати музику з Ютуб? Для цього створили величезну кількість сервісів. Вам потрібно лише ввести посилання на відео, а далі все зроблять за вас. Ми розглянемо тільки один подібний сайт, який, на мою думку, є найвдалішим і зручним навіть для самого звичайного чайника в комп`ютерах і в інтернеті.

  1. Заходьте на сайт video2mp3.net. У самому верху ви побачите спеціальну форму, в яку потрібно ввести адресу музичної композиції на Ютубі, яку ви хочете завантажити.
  2. Ввели? Прекрасно. Тепер натисніть на кнопку Convert і чекайте, поки програма обробить для вас цей відеофайл.


Але це не всі можливості сайту. Також ви можете завантажувати аудіозаписи з YouTube у високій роздільній здатності. Щоб це зробити, вам необхідно вибрати галочкою трохи нижче поля для введення посилання High quality, а далі виконати все те ж, що було описано в двох пунктах вище. Тепер ви знаєте, як завантажити музику з Ютуб.

Що робити, якщо виникла помилка?

Якщо після того, як ви ввели посилання і натиснули Convert, вилізла досить незрозуміла помилка, то, швидше за все, у вас не встановлений аплет Java. Давайте спробуємо вирішити цю проблему:

  1. Зайдіть на java.com і скачайте Java.
  2. Встановіть його на свій комп`ютер, відповідаючи на питання установника.
  3. Після вдалої установки потрібно вимкнути і включити веб-браузер.
  4. Готово! Спробуйте ще раз. Тепер має все вийти.

Ви напевно зрозуміли, що скачувати музику з Ютуб досить просто.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!