» » » Де скачати кліпи безкоштовно?

Де скачати кліпи безкоштовно?

Де скачати кліпи безкоштовно?

Музична індустрія живе не тільки за рахунок аудіо матеріалу, але і за рахунок відео. Музичні кліпи давно стали незамінними атрибутами успіху того чи іншого виконавця. Кліпи можна побачити на музичних порталах, на офіційних сайтах музикантів і в соціальних мережах. А де ці кліпи можна скачати? Ось яке питання терзає нас сьогодні. Давайте спробуємо відповісти на нього. Отже:

Де скачати кліпи безкоштовно?

Ситуація зі скачуванням відеокліпів сьогодні складається таким чином. Існує безліч сайтів, які пропонують скачати кліпи безкоштовно і швидко. Однак, на практиці користувач стикається з різними перешкодами, які виступають у вигляді посилань на непотрібні сторонні ресурси або у вигляді того, що викачування просто не працює. Переглянувши пару сторінок пошуку ми наткнулися на чудовий ресурс, який ви знайдете на сайті: ru.savefrom.net. Як працює цей сайт? Ви заходите на будь-який підтримуваний даним сайтом ресурс для пошуку необхідного кліпу. Не будемо довго лізти в кишеню за прикладом і запропонуємо вам скористатися чудовим сайтом YouTube. На YouTube ви знайдете практично будь-яке цікавить вас відео. Після того, як відео знайдено, можна приступати до його скачування. Відкривши відео, скопіюйте посилання на нього. Дану посилання потрібно буде вставити у вікно на сайті savefrom.net, і натиснути на кнопку "Завантажити". Після цього трохи нижче з`явиться ряд форматів, в яких дане відео доступно. Вибирайте потрібний вам формат і скачування відео почнеться автоматично.

Ось, мабуть, найпростіший спосіб, який підкаже, де завантажити безкоштовні кліпи. Що ще можна придумати, коли хочеться подивитися новий кліп вашого кумира? Торрент-трекер - ось вихід.



Давайте трохи розберемося, що таке торрент-трекер і як він працює. Кращий торрент ресурс рунета ви знайдете перейшовши за цим посиланням: rutracker.org. Ось, де можна скачати кліпи безкоштовно. Принцип роботи сайту зводиться до декількох простих ідей. Уявіть собі людину, яка купила будь-якої мультимедіа матеріал. Він захотів поділитися цим матеріалом з іншими користувачами інтернету, щоб натомість отримати від них щось його цікавить. В допомогу такому добряку і існують торрент-трекери. Як правило, сайти організовані у вигляді форумів, які дозволяють здійснювати пошук по всьому викладеному на сайт матеріалу. Ви просто вводите в пошуковому вікні то, що вам потрібно і після завершення пошуку починаєте робити свій вибір із запропонованого користувачами матеріалу. Вибравши потрібні файли, ви завантажуєте спочатку "торрент". Торрент - це файл, який здійснює зв`язок з системою роздачі матеріалу. Ваш комп`ютер потрапляє в створену для скачування середу і качає потрібний вам матеріал. Для того, щоб користуватися сайтом, необхідно пройти швидкий і простий процес реєстрації, а також завантажити невелику програмку, що дозволяє працювати з торрент-файлами. Після ознайомлення з правилами сайту, ви можете починати свої пошуки відеокліпів. Майже напевно ви зможете знайти те, що вас цікавить в хорошій якості і без захованих всередині файлу, вірусів. Таким чином, торрент-форум - це сайт, де кліпи можна скачати безкоштовно.

Тепер, ви шановний читачу, знаєте де можна безкоштовно скачати сподобалася або улюблений відеокліп. Пам`ятайте про те, що відеокліпи - це серйозна і професійна робота людей, які виконують його максимально якісно і за великі гроші. Завантажуючи відеокліп безкоштовно, ви порушуєте закон про авторське право даного виробника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!