» » » Де скачати серіали?

Де скачати серіали?

Де скачати серіали?

Кіно індустрія рухається вперед невблаганно швидкими темпами. Існує величезна кількість студій, які знімають високо бюджетне кіно і запрошують найяскравіші зірки голлівудського небосхилу. Не менш швидкими темпами в кіно індустрії розвивається сфера серійного кіно. Давайте поговоримо про те, де можна скачати сучасні зразки серіалів. Отже:

Де скачати серіали?

Не довго розводячись, перейдемо до перерахування тих злачних місць, де можна скачати ваші серіали.

lostfilm.tv - це сайт, де можна скачати серіали. Його представляє власна студія озвучування і перекладу кіно. Пройшовши безкоштовну реєстрацію, ви зможете знайти і завантажити кращі і улюблені серіали.



Ось, мабуть і весь список сайтів, де можна скачати серіали. Як ви бачите, дорогий читачу, вибір з сайтів не великий. Однак, не варто відразу ж впадати у відчай і опускати руки. Вихід є завжди, головне його шукати або знати у кого запитати. Запитати можна у нас. Ми вам допоможемо.

Про який вихід ми говоримо? Не знаєте сайт, де можна скачати серіали? Ми говоримо про чудовому ресурсі, розташованому за адресою: rutracker.org Цей цікавий сайт пропонує своїм користувачам найширший спектр різного мультимедійного матеріалу. Скориставшись зручною системою пошуку, ви знайдете саме те, що вам потрібно. Чому існує такий корисний ресурс і як він працює? Давайте розберемося по порядку.



Торрент-трекер - це сайт, який пропонує користувачам "викладати" який-небудь матеріал на цей ресурс, щоб безоплатно поділитися ним з іншими користувачами. Це те місце, де можна скачати безкоштовно серіали. Уявіть собі людину, яка купила в магазині ліцензійний диск, скажімо, останнього сезону популярного серіалу Lost. Для повної колекції їй не вистачає, наприклад, другого сезону. Що може зробити ця людина? Він заходить на трекер і викладає своє придбання, для того, щоб інші користувачі скачали його. Ну а натомість шукає той дорогоцінний другий сезон і викачує його в свою колекцію. Саме на цьому принципі альтруїзму і будується вся робота подібного ресурсу. Ось, де завантажити навіть корейські серіали. Люди діляться і отримують те, що їм потрібно. Також справи йдуть і з музикою з фільмів, як ви самі вже напевно здогадалися. Ось, де завантажити російські серіали.

Чи всі так просто? Як відомо, безкоштовний сир існують тільки в досяжності мишоловки. Однак, відразу хочемо вас запевнити, що грошей ви не витратите, користуючись цим сайтом. По-перше, необхідно зареєструватися на сайті і запам`ятати свій пароль. Це абсолютно безкоштовно. Друге ваше обов`язкове дію полягає в тому, що ви повинні завантажити спеціальну програму для роботи з торрент-файлами, які є провідниками у внутрішній системі торрент-обмінів. Програми пропонуються прямо на ресурсі, "важать" вони мало, а встановлюються дуже швидко. Тепер все готово. Можна починати свої пошуки і завантажувати потрібний матеріал. Тепер ви знаєте, де можна скачати серіали безкоштовно. Основний принцип користування сайтом полягає в тому, що користувач не тільки може завантажувати матеріал, але також він повинен цей матеріал роздавати. Для того, щоб роздавати щось, не обов`язково бігти в магазин за свіжим диском. Можна роздавати те, що ви вже скачали. Причому користувачеві не потрібно нічого робити. Процес роздачі проходить в автоматичному режимі.

Трохи поговоримо про те, чому в інтернеті практично немає прямих посилань на файли серіалів. Справа в тому, що створення і виробництво таких фільмів - це дорогий і трудомісткий процес, який включає в себе безліч етапів розробки, підготовки та роботи. Деякі серіали обходяться дорожче, ніж кращі повнометражні картини від найвизначніших режисерів світу. Саме тому, творці такого кіно не можуть дозволити собі допустити несанкціоноване скачування свого матеріалу. За продукт потрібно платити.

Саме таким чином йдуть справи в світі кіно серіалів. Наша вам порада, дорогий читачу, полягає в тому, щоб дивитися улюблені серії онлайн або скористатися торрент-трекера. Ці ресурси, до речі, те місце, де можна скачати музику з серіалів. Пам`ятайте, що будь-яка праця має бути винагороджена по достоїнству. Це в особливій мірі стосується праці кінематографістів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!