Де скачати ігри?

Де скачати ігри?

Ігри - як важливі вони в нашій мало веселою повсякденному житті. Яке величезна кількість грошей витрачається на їх виробництво! Але ще велика їх кількість вони приносять. Сьогоднішній світ переповнений фанатами різних комп`ютерних ігор всіх жанрів. Особливо популярні ігри, які пропонують користувачеві спільну гру з іншими гравцями. Давайте поговоримо про те, де ці ігри можна взяти. Чи існує сайт, де можна скачати ігри? Отже:

Де скачати ігри?

Найперший спосіб, яким можна скористатися при появі бажання пограти в нову класну іграшку, - це покупка цієї гри в інтернеті або на прилавках магазинів. Цей спосіб не вітається багатьма людьми, так як вартість диска з грою або ігрових файлів з мережі досить висока. Ми не будемо детально говорити про цей спосіб, так як ви і самі, дорогий читачу, зможете знайти офіційний сайт будь-якої гри і купити її в інтернет-магазині не виходячи з дому. Поговоримо про те, де можна взяти гри безкоштовно.

Незважаючи на те, що при отриманні безкоштовної версії гри ми порушуємо закон про авторське право, практично нікого це не зупиняє. Ось, де можна скачати ігри різних виробників на будь-який смак: https://playground.ru/

Даний портал містить всі найновіші і популярні ігри, в які можна пограти як онлайн, так і поодинці. Ви зможете не тільки завантажити вподобану гру, але також знайти масу цікавих додатків, поспілкуватися на форумі, познайомитися з новими людьми. Playground - це зона задоволення!



https://qiq.ws/ - ось і ще один ресурс, який здатний задовольнити попит справжнього геймера. Ось, де скачати ігри безкоштовно. Цей сайт пропонує своїм відвідувачам кращі ігри за версією багатьох авторитетних видавництв. Користуючись даними ресурсом, ви зможете знайти все те, чого вам так не вистачало для своєї ігрової колекції.

https://games-archive.ru/ - цей ресурс запропонує вам весь спектр ігор для будь-якого віку і та на будь-який смак і це той ресурс, де можна скачати ігри безкоштовно. Останні новинки, вічна класика і роботи нікому невідомих творців - все це ви знайдете на games-archive.ru!



Варто згадати про те, що ігри, які можна завантажити з інтернету умовно діляться на три великі групи. Перша з них - це ігри для телефонів. Ви зможете знайти ігри як старого зразка, написані на мові JAVA, так і нові ігри для таких потужних смартфонів як iPhone і так далі. До речі, компанія Apple, що займається розробкою iPhone пропонує свої користувачам власні ресурси, які дозволяють завантажити гру прямо на телефон.

Друга велика група ігор - це ігри для персональних комп`ютерів. Справа в тому, що існують гри, зроблені для роботи як на комп`ютері, так і на ігровій приставці. Багато недосвідчені користувачі можуть заплутатися і завантажити гру для консолі і спробувати встановити її на комп`ютер. На жаль, нічого не вийде. Гра для консолі, а точніше її файли записуються на диск певного формату, який підтримує ігрова приставка.

Ну і третя група ігор належить до типу ігор для консолей. В основному, в інтернеті можна знайти файли ігор для таких приставок як Sony PlayStation, X-Box і так далі.

Є ще один ресурс, здатний запропонувати кращі ігри, якими поділилися з усіма користувачами звичайнісінькі люди, це торрент-трекер https://rutracker.org

Ось, де можна завантажити безкоштовні ігри. Це сайт, який називається торрент-ресурсом. Для того, щоб завантажити гру потрібно по-перше зареєструватися на сайті. Реєстрація абсолютно безкоштовна і не вимагає великої кількості часу. По-друге необхідно завантажити програму для роботи з торрент-файлами. Без цієї утиліти ваш комп`ютер не зможе завантажити гру. До речі кажучи, на торрентах можна знайти не тільки гри, на цих ресурсах можна знайти практично все. Ви можете детальніше ознайомитися з правилами роботи сайту безпосередньо на самому ресурсі.

Тепер ви знаєте сайт, де скачати ігри на комп`ютер. Будь-яка робота повинна бути оплачена. Тим більше якщо мова йде про розробку ігор. Це довгий і складний процес, в який вкладаються знання, творчість і душа. Маючи можливість купити гру, придбайте її.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!