» » » Як завантажити ігри?

Як завантажити ігри?

Як завантажити ігри?

У сучасному світі існує величезна кількість різноманітних розваг. Для того щоб відпочити, можна піти в парк атракціонів, сходити в кіно або просто погуляти з друзями. Але останнім часом все частіше хочеться розважити себе вдома, нікуди не йдучи і часом навіть не встаючи з місця. Для цього й існують комп`ютерні ігри.

Як можна грати?

У комп`ютерні ігри грати можна по-різному. Якщо є Інтернет, можна відмінно розважатися в онлайні, граючи з людьми, які також сидять перед моніторами. А можна скачати і встановити гру собі на комп`ютер, ноутбук або телефон і грати незалежно від того, чи є підключення до Мережі. Також можна купити диск з грою і встановити її на комп`ютер, але цей варіант найбільш витратний в матеріальному плані.

Але вподобану гру можна скачати і встановити на свій комп`ютер. Про те, як завантажити ігри, ми зараз і поговоримо.

Завантаження ігор

Отже, з`ясуємо, як завантажити гру з Інтернету. Для цього необхідно мати активне з`єднання з Інтернетом, так як саме з онлайну і буде гойдатися гра, а також вільне місце на диску, на який буде проводитися її установка. Необхідно також знати, що на комп`ютері має бути вільний не тільки місце, а також і кількість доступної оперативної пам`яті, інакше комп`ютер іграшку просто «не потягне».

Розбираючись в тому, як завантажити ігри безкоштовно, краще користуватися перевіреними сайтами, з якими раніше мали справу, або з сайтами, які радять друзі. Інакше є величезний ризик підхопити вірус і залишитися не тільки без гри, а й без робочого комп`ютера в цілому.

Сайтів, які надають гри для скачування, величезна кількість. Прикладом можуть бути сайти Alawar.ru, kinozal.tv і інші. Заходячи на обраний сайт, спочатку необхідно розібратися, яку гру хочеться скачати, і вибрати для цього необхідний розділ. У розділі буде надано список всіх доступних для скачування ігор з коротким їх описом, а іноді і з відгуками геймерів. Визначившись з грою, можна сміливо її завантажувати. Для цього необхідно просто клікнути на виділену область, яка найчастіше так і називається: «Завантажити гру». Далі слід вибрати місце, куди скачуваний файлам, і натиснути кнопку «Зберегти». Після цього почнеться процес скачування, який може зайняти певний час: від кількох хвилин до кількох годин, залежно від об`єму гри, потужності комп`ютера і швидкості з`єднання з Інтернетом.



Завантажуючи гри, необхідно знати, як завантажити повну версію гри. Для цього потрібно перед скачуванням подивитися, чи не написано, що гра надана в демоверсії, тобто на випробувальній основі. Якщо такої інформації немає, можна вважати, що гра надана в повному обсязі.

безкоштовне скачування

Є ще рада, як завантажити безкоштовні ігри. Зробити це можна, якщо гра має торрентовскій ярлик. Цей вид скачування більш надійний, тому що гра проходить невелику перевірку на віруси. До того ж, торрентовскіе файли завантажуються швидше. Принцип скачування такий же, тільки для цього необхідно мати встановлену на комп`ютері програму для скачування «Торрент». При скачуванні також можна вибрати місце, куди помістити гру, а ще є можливість стежити за процесом завантаження.

Розбираючись в тому, як завантажити безкоштовні ігри, можна наштовхнутися на такі сайти, як letitbit.net, DepositFiles, turbobit.net. Ці сайти надають різні види скачування, в тому числі і безкоштовне. Такий вид скачування більш витратний за часом. Якщо при скачуванні гри користувача викинуло на такий сайт, необхідно вибрати кнопку «Завантажити безкоштовно», після чого система може попросити ввести код, а потім почекати приблизно хвилинку. На екрані з`явиться зворотний лічильник, і коли він дійде до кінця, висвітиться посилання, за допомогою якої можна скачати гру на комп`ютер.



Але сьогодні варто побоюватися сайтів, які пропонує ввести номер мобільного телефону для отримання коду для скачування гри. Найчастіше це сайти-шахраї таким чином виманюють гроші у недосвідчених або довірливих користувачів. Після введення телефонного номера може прийти повідомлення про те, що користувач підключений до якоїсь розсилці, відмова від якої вимагає грошей. І це тільки самий «нешкідливий» варіант розвитку подій.

Буває, що потрібна реєстрація для скачування гри, але як завантажити гру без реєстрації? Не всі сайти вимагають авторизації для скачування своїх файлів. Якщо, зайшовши на сайт, гостю доступна кнопка «Завантажити», можна сміливо робити це, не реєструючись. Але в такому разі на сайті може існувати обмеження на кількість завантажень для незареєстрованого користувача.

Що необхідно враховувати?

При скачуванні гри на комп`ютер необхідно враховувати потужність комп`ютера, адже старі комп`ютери нові ігри вже не потягнуть. Також важливо враховувати розмір екрану, на який розрахована гра. Якщо на звичайному моніторі вона може нормально завантажуватися, то на нетбуці або планшеті графіка може бути неякісною або гра зовсім не буде відтворюватися.

Якщо хочеться розібратися, як скачати відео гру, необхідно, в першу чергу, враховувати можливості комп`ютера. Якщо гра має високий рівень графіки, а комп`ютер вже застарий, гра може просто не встановитися, і в підсумку буде шкода витраченого на скачування часу.

Трохи про встановлення гри

Розібравшись в тому, як завантажити ігри на комп`ютер, необхідно також правильно їх встановити. Не варто лякатися, якщо завантажився незвичний архів ZIP або RAR, а один файл з розширенням ". Iso". Цей тип файлу називається «образ», і він несе повну інформацію про бажану грі. Для установки гри з образу необхідно мати на комп`ютері програму Daemon Tools. Якщо такої немає в наявності, її легко можна скачати з Інтернету або купити диск з програмним забезпеченням. Після установки цієї програми висвітиться новий віртуальний CD-ROM, за допомогою якого гра і запуститься після подвійного клацання по ньому лівою кнопкою мишки.

Якщо ж гра завантажилася в архіві, для її установки необхідно всього лише розпакувати пакет і встановити гру. Дуже часто, розпакувати файл, можна отримати ". Iso" образ. Як його встановити, розказано вище.

Найпростішим способом установки гри є наявність її еxe-файлу, натиснувши на який, ви почнете процес установки гри.

Ігри в телефоні

Ігри на телефоні не менш популярні, ніж комп`ютерні ігри. Вони допомагають відмінно скоротати час в громадському транспорті, а також в довгих чергах. Принцип, як завантажити ігри на телефон, такий же, як і при скачуванні звичайних комп`ютерних ігор. Проблема може виникнути тільки в тому, як гру потім перекинути на телефон. Для цього існує кілька способів. Можна перекинути гру через USB-кабель, підключений до телефону, а також через Bluetooth-модуль. Деякі моделі телефонів, наприклад, Nokia, пропонують своїм клієнтам програму PC Suite, яка значно полегшує передачу інформації з комп`ютера на телефон.

На смартфони завантажувати ігри зручніше через «фірмові» магазини. Для телефонів, що працюють на ОС Андроїд, це Play Market, для айфонів - iTunes Store. Завантаження з цих ресурсів безпечне.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!